Torneig Asociacio 31 de Maig de Badminton

3 junio 2023 | Por Juanjo Machado | Categoria: Bádminton, Otros Deportes, OTROS DEPORTES

El Dimecres 31 de Maig es va celebrar al Pabello de Pollença el 12+1 Torneitg 31 de Maig i el final de festa per els mes petits de la casa.

Tots ens ho varem passar de allo mes be i els petits disfrutaren de una jornada divertida i amb molt de Badminton.

Els guanyadors casi no fa falta mentionar-los perque en aquesta jornada comptava el bon ambient i el ambient que es va viure al pabello durant unes cuantes hores.

El President de la asociacio 31 de Maig en Miquel Angel Cifre ens va venir a veure com es habitual amb ell i ens va felicitar per duur tants de anys celebrant aquesta data tan important per eu municipi de Pollença.

Tots varen rebre una medalla conmemorativa del acte i varen fer especial mencio a en Pol Nadal que a participat els darrers 10 anys de la festa i per aixo va esser mereixador del trofeu a la constancia de tota una vida dedicada a aquest marevellos esport que es eu Badminton.

Tambe destacam que se han actualitzat eu ranquings de la federacio Espanyola i ja tenim a Na Laura Elosua en la posicio 28 de Espanya( 4 de Balears) i en el dobles Mixtes fent parella amb en Kang son 92 de Espanya( 9 de Balears). El proxim Dissapte dia 10 se disputara el darrer torneitj antes del estiu, esperam que els nostres acabin be aquesta mitad del any per poder afrontar la darrera part de la temporada amb garantias de poder disputar els campionats de Espanya el mes de Decembre.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com