Maria Gornès (Es Nàutic) entra al Grup Or com la 14a de la general al Mundial de Grècia

29 julio 2023 | Por Juanjo Machado | Categoria: OTROS DEPORTES, Otros Deportes, Vela

Finalment van poder fer les regates en el Mundial Ilca4 de Grècia a on hi participa de manera brillant i per primera vegada la regatista del Club Nàutic Ciutadella Maria Gornès.

Malgrat la gran onada de calor i els incendis que s’estan provocant allà prop a Grècia la regatista del CN Ciutadella segueix endavant i ho fa amb uns resultats increïbles a les darreres proves. Maria Gornès ha aconseguit passar de la 40ª posició a la 14 de la classificació general, entrant dins el Grup Or. De moment la CNC és la primera espanyola, la 9ª Sub18 i la 14ª de la general.

Quan encara queda al tram final en el Mundial Ilca4 per Gornès des del CN Ciutadella es mostren molt orgullosos per tot el que està aconseguint; competir entre els millors del món i ser la 14ª d’entre més de 400 participants és tot un orgull per el club.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com