Or de Berta Sans en un Balear de Velocitat accidentat per el CN Ciutadella

17 julio 2023 | Por Juanjo Machado | Categoria: OTROS DEPORTES, Otros Deportes, Vela

Digne participació tot i les moltes adversitats dels joves palistes del Club Nàutic Ciutadella en aquesta darrer i intens Campionat de Balears de Velocitat de piragüisme 2023 celebrat aquests dies de calo a Alcúdia, a Mallorca.

 De nou, l’expedició del CN Ciutadella regressa a casa amb bon sabor de boca quant a actitud i com no amb alguna recompensa. La prometedora palista Berta Sans s’ha proclamat de nou aquests dies nova campiona de Balears K1 500m Infantil B en donar una nova lliçó en aigües d’Alcúdia i mostrant-se superior a la resta de contrincants en l’estrena en els 500 metres. Un or més que merescut per la feina que du a terme na Berta Sans en el Moll de la Trona i que es tradueix en una millora constant. A part, el també CNC Miquel Llompart ha estat en aquest Balear cinquè classificat Infantil B K1 1000m i el seu company de club Sergio Da Costa Sierra, novè i per tant top10 Infantil A K1 1000m.

Dins dels top10 sembrats per la representació del CN Ciutadella, destacar a la parella Berta Sans-Alba Jaimez, cinquenes en Cadet Dama K2 500m.

També en les categories més petites de Prebenjamí, Benjamí i Aleví no ha anat malament a Alcúdia per Es Nàutic. Cédric Barro ha demostrat la seva important progressió i ha estat quart entre més de 30 palistes i a manco d’un segon del podi a Benjamí K1 1000m; Marc Llompart sisè Aleví A K1 1000m; Gael Clerici vuitè Aleví A 1000m; Icart Liam setè Prebenjamí i vuitens a la mateixa categoria Alai Clerici i Iván Uriel.

Malgrat tot, cap de setmana complicat pels fillets i filletes de José Luis Moles ja que alguns no es van trobar bé a Mallorca, amb problemes de panxa que van restar les possibilitats i inclòs la presència del CNC en segons quines proves balears. Autonòmic accidentat i de molta calor. «Content per l’actitud de tots i totes i els que han pogut participar i s’han trobat bé sí han pogut demostrar el seu nivell» diu Moles.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com