Definides les dates i seus dels Trofeus Illes Balears de basket

23 agosto 2023 | Por Juanjo Machado | Categoria: Baloncesto

La temporada 2023/24 està a punt de començar i abans de fer-ho de forma oficial els nou representants balears en competicions d’àmbit estatal disputaran el ja habitual Trofeu de les Illes Balears, que organitza la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, i que serviran per completar les pretemporades dels nostres conjunts.

El primer a disputar-se serà el Trofeu Itegra Illes Balears entre els dos representants femenins de la nostra comunitat i que es disputarà el divendres 15 de setembre en el Palau Municipal d’Esports de Son Moix. Serà el sus a dos caps de setmana de molt de bàsquet. Els dies 16 i 17 de setembre els equips de Leb Or i Leb Plata es desplaçaran a Sant Antoni de Portmany per competir en el Trofeu AON Illes Balears en un format de final a quatre. El dissabte seran les semifinals i el diumenge es disputarà tant el partit pel tercer lloc com la final del torneig. Finalment, els tres equips de la Lliga EBA disputaran un triangular que se celebrarà el cap de setmana del 22 al 24 de setembre baix el nom de Trofeu Eivo TV Illes Balears. El primer partit enfrontarà als dos conjunts mallorquins en el Palau d’Esports d’Andratx, mentre que els altres dos partits seran en el Pavelló Esportiu Municipal Sergio Llull d’Es Castell.

El preu de l’entrada de cada dia de competició serà de dos euros en benefici de la Fundació FEBIB 1935. En els propers dies ampliarem la informació amb els partits que es disputaran cada dia i els seus respectius horaris de competició. A més, aquests esdeveniments també serviran per lliurar els reconeixements als ‘Indispensables del Bàsquet Balear’ que atorga la pròpia Fundació FEBIB 1935.

TROFEU AON ILLES BALEARS (16 i 17 de setembre a Sant Antoni de Portmany)

Hestia Menorca (Leb Or)
Fibwi Palma (Leb Plata)
Class Bàsquet Sant Antoni (Leb Plata)
Palmer Basket Mallorca (Leb Plata)

TROFEU ITEGRA ILLES BALEARS (15 de setembre al Palau Municipal d’Esports de Son Moix)

Azul Marino Viajes Mallorca (Lliga Femenina Challenge)
Port Management CB Andratx (Lliga Femenina 2)

TROFEU EIVO TV ILLES BALEARS (del 22 al 24 de setembre a Andratx i Es Castell)

Sa Tintina CB Es Castell (Lliga EBA)
Bàsquet Ciutat d’Inca (Lliga EBA)
Golf de Andratx – EDBASER CB Andratx (Lliga EBA)

La temporada 2023/24 está a punto de empezar y antes de hacerlo de forma oficial los nueve representantes baleares en competiciones de ámbito estatal disputarán el ya habitual Trofeu de les Illes Balears, que organiza la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, y que servirán para completar las pretemporadas de nuestros conjuntos.

El primero en disputarse será el Trofeu Itegra Illes Balears entre los dos representantes femeninos de nuestra comunidad y que se disputará el viernes 15 de septiembre en el Palau Municipal d’Esports de Son Moix. Será el pistoletazo de salida a dos fines de semana de mucho baloncesto. Los días 16 y 17 de septiembre los equipos de Leb Oro y Leb Plata se desplazarán a Sant Antoni de Portmany para competir en el Trofeu AON Illes Balears en un formato de final a cuatro. El sábado serán las semifinales y el domingo se disputará tanto el partido por el tercer puesto como la final del torneo. Finalmente, los tres equipos de la Liga EBA disputarán un triangular que se celebrará el fin de semana del 22 al 24 de septiembre bajo el nombre de Trofeu Eivo TV Illes Balears. El primer partido enfrentará a los dos conjuntos mallorquines en el Palau d’Esports d’Andratx, mientras que los otros dos partidos serán en el Pavelló Esportiu Municipal Sergio Llull de Es Castell.

El precio de la entrada de cada día será de dos euros en beneficio de la Fundació FEBIB 1935. En los próximos días se ampliará la información con los partidos que se disputarán cada día y sus respectivos horarios de competición. Además, estos eventos también servirán para entregar los reconocimientos a los ‘Indispensables del Bàsquet Balear’ que otorga la propia Fundació FEBIB 1935.

TROFEU AON ILLES BALEARS (16 y 17 de septiembre en Sant Antoni de Portmany)

Hestia Menorca (Leb Oro)
Fibwi Palma (Leb Plata)
Class Bàsquet Sant Antoni (Leb Plata)
Palmer Basket Mallorca (Leb Plata)

TROFEU ITEGRA ILLES BALEARS (15 de septiembre en el Palau Municipal d’Esports de Son Moix)

Azul Marino Viajes Mallorca (Liga Femenina Challenge)
Port Management CB Andratx (liga Femenina 2)

TROFEU EIVO TV ILLES BALEARS (del 22 al 24 de septiembre en Andratx y Es Castell)

Sa Tintina CB Es Castell (Liga EBA)
Bàsquet Ciutat d’Inca (Liga EBA)
Golf de Andratx – EDBASER CB Andratx (Liga EBA)

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com