Nadal: «L’Andratx és un equip amb recursos i alternatives»

5 octubre 2023 | Por Joan Carles | Categoria: Baloncesto

El Tecnocasa CB Salt visita aquest dissabte a les 17h el Golf d’Andratx Edbaser CB Andratx en partit corresponent a la 2ª jornada del grup C-A de la Lliga EBA. El capità del conjunt gironí, l’escorta-aler de 34 anys Carles Nadal Triola, respon les nostres preguntes:

Quina valoració fas de la pretemporada i de la 1ª jornada de lliga que vau resoldre amb victòria?

La valoració és positiva, hem pogut fer una bona pretemporada que ens ha servit per establir les bases del que volem que sigui el nostre joc i la nostra filosofia. Començar la temporada amb victoria a casa sempre dona confiança però queda molta lliga i més enllà dels resultats, la nostra obsessió ha de ser donar els 120% a cada entrenament per seguir creixent.

Quines són les principals novetats que presenteu per a aquest curs?

Som un equip totalment nou, des de l’staff al conjunt de jugadors però tots tenim en comú la mateixa metodologia de treball (Bàsquet Girona) ja que un gran bloc de l’equip ha jugat en les seves categories inferiors. Això està facilitant el dia a dia en els entrenaments juntament amb el gran treball de l’staff tècnic que ens exigeix i ajuda en tot el que necessitem.

Què coneixes del rival?

L’ Andratx és un equip amb jugadors que tenen experiència en la categoria, que tenen molt clar al que juguen i un molt bon entrenador. Tenen moltes estructures per els seus jugadors interiors i basen el seu joc en la producció des del bloqueig directe. En defensa, és un equip amb recursos i alternatives que es nota que està ben treballat.

A priori, Per on passen les vostres opcions de portar-vos la victòria de la vostra visita a Mallorca?

Hem de ser capaços d’imposar el nostre ritme des de l’inici, ser agressius en defensa i no permetre que ens dominin amb el seu joc més físic.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com