Bàsquet Manacor

13 diciembre 2023 | Por Juanjo Machado | Categoria: Baloncesto

ELS DOS EQUIPS CADETS MASCULINS DE CATEGORIA PREFERENT QUEDEN CAMPIONS DELS SEUS GRUPS

Els nostres dos equips cadets masculins de categoria preferent han fet un gran inici de temporada i han acaonseguit quedar en el primer lloc de les seves respectives lligues.

Cadet Bar Porrón

 

El cadet masculí BAR PORRÓN, dirigit per n’Andreu Serra, es va assegurar la primera plaça del grup preferent 1 gràcies a la seva contundent victòria davant el segon classificat, el Bàsquet Capdepera. Fou un partit dominat pels nostres a partir del segon quart que acabà amb un clar 88 a 52. El nostre equip s’ha mostrat molt superior a tots els rivals al llarg d’aquests primers mesos de competició.

 

Cadet Xinxeram

 

Per la seva banda, els nins del cadet RESTAURANT XINXERAM varen consolidar la primera plaça del grup 3 després de vèncer per 61 a 38 a un Sa Pobla que tan sols fa unes setmanes havia derrotat al nostre conjunt. Gran progressió dels al.lots d’en Toni Terrades que acaben la primera fase de la millor manera possible.

 

 

 

 

 

Júlia Aguiar

 

NA JÚLIA AGUIAR FORMARÀ PART DE LA SELECCIÓ BALEAR CADET

La jugadora del nostre equip cadet BUFETE PERELLÓ ha sigut escollida per formar part de la selecció de les Illes Balears que disputarà el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques a Huelva.

Després de diverses convocatòries i concentracions, na Júlia ha sigut inclosa entre les dotze millors jugadores de les nostres illes i s’ha guanyat tant per la seva actitud com pel seu talent l’oportunitat de viure una gran experiència formativa, competitiva i de convivència. Des d’aquí enviam l’enhorabona a na Júlia!

 

DIA 27 DE DESEMBRE TORNA EL DIVERBÀSQUET DE NADAL

Aquest mes de desembre el nostre Club torna a organitzar un campus de bàsquet per a nines i per a nins nascuts entre el 2020 fins el 2008.

Aquest campus es portarà a terme a La Salle del 27 de desembre al 5 de gener ( cap de setmana i festius exclosos) de les 9:00 a les 14:00 amb la possibilitat d’assistir a matinera de 8:00 a 9:00 de manera gratuïta.

És un campus obert tant a nins i nines que volen conèixer el nostre esport com a nins i nines que volen seguir aprenent i millorant.

El preu del DIVERBÀSQUET és de 80 euros per infant, 150 euros per dos germans/es i 210 euros per a tres germans/es. A més, el preu per un dia solt és de 15 euros

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com