David Ponsetí (CN Ciutadella) representa a Espanya en el Mundial Juvenil de Brasil

13 diciembre 2023 | Por Juanjo Machado | Categoria: Otros Deportes, Vela

El regatista del Club Nàutic Ciutadella i alumne del Centre de Tecnificació de les Illes Balears David Ponsetí ha tornat a la càrrega en l’àmbit internacional i comença el seu camí en el Campionat del Món Juvenil 2023 (Youth Sailing World Championships ISAF) que es celebra tota aquesta setmana a la ciutat de Buzios, a Brasil. Ponsetí participa en aigües brasileres com a únic representant de la Selecció Espanyola en la classe Ilca6.

Prometedor començament en el Mundial Juvenil amb dues vuitenes posicions entre 48 països. Una competició de màxim nivell internacional per a regatistes de fins a 18 anys en un esdeveniment reuneix a totes les classes. Ara bé, a diferència dels Mundials Open, no és tan multitudinari. És bastant més reduït, és més selectiu i allà és com a millor d’Espanya David Ponsetí (CN Ciutadella). De fet, en cada classe, només pot competir un regatista per país (en total són 20 participants per modalitat).

Actualització de David Ponsetí en el Mundial

Segona jornada de competició en el Campionat del Món Juvenil que tanca amb dues tripulacions espanyoles al capdavant de les seves respectives classes; i amb l’equip nacional es troba en llocs de Top10 en set de les onze classes que estan competint. El vent va superar els quinze nusos d’intensitat, encara que amb bastants ratxes, la qual cosa va permetre desenvolupar el programa previst amb l’estrena de les flotes de Formula Kite que no van poder navegar el primer dia per falta de vent.
I es compta en el triat grup dels cinc millors del món amb el regatista del Club Nàutic Ciutadella, David Ponsetí, que fa valer la seva victòria en la primera regata del dia per a passar de l’octava a la cinquena posició, a un punt del podi empatat amb el quart

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com