Bàsquet Manacor

9 enero 2024 | Por Juanjo Machado | Categoria: Baloncesto

NA JÚLIA AGUIAR, CINQUENA D’ESPANYA AMB LA SELECCIÓ CADET DE LES ILLES BALEARS

La selecció cadet femenina, amb la jugadora del nostre Club na Júlia Aguiar, ha aconseguit una gran cinquena plaça al Campionat d’Espanya de Seleecions Autonòmiques disputat a Huelva del 3 al 7 de gener.

Des d’aquí enviam l’enhorabona a tot l’equip i molt especialment a na Júlia que gràcies al seu gran talent, al seu lideratge positiu, al seu immens esforç i al seu treball incansable ha pogut gaudir d’una experiència inoblidable i que tenen la sort de poder viure molt poques jugadores…. enhorabona Júlia, tota la família del nostre Club està molt orgullosa de tu!

Dins el mateix campionat, la també manacorina Maria del Mar Ordinas, jugadora del València Bàsquet, va aconseguir acabar el torneig en quarta possició amb la selecció de la Comunitat Valenciana. Enhorabona Maria del Mar!

GRAN ÈXIT DEL DIVERBÀSQUET DE NADAL

Un Nadal més, el nostre Club ha organitzat un campus a les instal.lacions de La Salle de Manacor.

Un gran nombre de nines i nines a partir de tres anyets ha disfrutat de unes vacances plenes de bàsquet, diversió i amistat. 

Un gran èxit de participació i d’organització…seguim sumant

 

 

 

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com