Èxit final del Trofeu Sant Antoni 2024 del CN Ciutadella

22 enero 2024 | Por Juanjo Machado | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Vela, windsurf

Diumenge sí que finalment es va poder competir i gaudir de la mar en el Trofeu Sant Antoni 2024 que ha organitzat un any més el Club Nàutic Ciutadella en vela i windsurf.

Després d’una primera jornada de dissabte a Ciutadella en la que els forts vents van obligar al comitè de competició s suspendre les proves previstes, diumenge sí que es van poder celebrar, arribant a les 20 proves a Ciutadella. Un esdeveniment de Sant Antoni del CN Ciutadella que ha tingut enguany un total de 65 inscrits, dels que hi havia dotze Optimist, sis Ilca i un Raceboard, del club local.

Dia perfecte diumenge per poder fer les proves d’aquest Trofeu Sant Antoni 2024.Tot i que en alguns moments el vent va baixar bastant en aigües de Ponent, al final acabaria fent molt bon temps i tothom que va participar en va poder gaudir i molt d’aquest trofeu menorquí.

Un Trofeu Sant Antoni 2024 que ha estat bastant repartit en quant a primeres posicions i podis, en les diferents categories i modalitats, amb protagonisme pels esportistes, tant dels locals, CN Ciutadella, com del Club Marítimo Mahón, Club Nàutic Villacarlos i Club Nàutic Fornells.

Al final, tot i el patiment del primer dia de competicions i pendents del temps, des del CN Ciutadella es mostraven satisfets d’enguany: «Enhorabona a tots i totes per participar, per posar-hi tantes ganes, a tots els que heu ajudat i organitzat i també als col•laboradors», expresaven des del Moll de la Trona.

Dissabte que ve en principi es duria a terme la competició de piragüisme.

Adjuntam classificacions:

OPTIMIST
SUB 11 masculí
Ignacio Pardo – CMM
Borja Morro – CNC
Jacopo Spinardi – CNC

SUB 11 femení
Ona Llufriu – CNC
Mar Pons – CNC
Nuria Mariages – CNC

SUB 13 masculí
Ixent Cardona – CNVC
Asier Lopez – CNC
Marc Gregorio – CMM

SUB 13 femení
Gracia Crussells – CMM

SUB 16 masculí
Lluís Mascaró – CNC
Pablo Pardo – CMM
Alejandro Vidal – CNVC

SUB 16 femení
Duna Masferrer – CMM
Neus Soler – CNC

ILCA 4 femení
Roser Gregorio – CMM
Clara Mendoza – CNC
Elise Prins – CMM

ILCA 4 masculí
Bernat Soler – CNC
Toni Mesquida – CNC
Sergi Pons – CNVC

BIC TECHNO masculí
I̱aki Portella РCNF
Joan Moll – CNF
Toni Febrer – CNF

BIC TECHNO femení
Bianca Bestro – CNF
Antea Llull – CNF
Emma Hernandez – CNF

RACEBOARD
Toni All̬s РCNF
Sebastià Mercadal – CNF
Loren Mesquida – CNC

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com

Tags: