PELAYO SANCHEZ CORONA AMB VICTÒRIA A MOVISTAR TEAM

27 enero 2024 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Ciclismo

pelayo

27.01.2024
Victòria de Pelayo Sanchez al Trofeu Pollença de la Garden HotelsLuxcom Challenge ciclista Mallorca donant la primera victòria a Movistar Team el 2024, per davant de Marius Mayrhofer i Alexandr Vlasov.
Primera gran exhibició de l’espanyol Igor Arrieta , flamante corredor de l’UAE , que es va escapar a la part final de la cursa aconseguint mig minut d’avantatge durant diversos quilòmetres.
A la pujada final a 11 quilòmetres de la meta, el guanyador del dia anterior al tercer Trofeu el belga Lennert van Eetvelt , es va escapar i va arribar a Arrieta quan faltaven 13 quilòmetres. , Altre tremenda lluita entre els favorits (va faltar Alex Aranburu, que va patir una caiguda) amb Aleksandr Vlasov estirant un grup en què també estaven corredors com Brandon McNulty, Marc Soler o Ilan van Wilder, Gregor Mühlberger va entrar a la baralla per Movistar Team.
Poc abans de la cimera, van Eetvelt se’n va anar en solitari. Li faltaven 11 quilòmetres per arribar a la meta. Arrieta estava a 10 segons i el grup de favorits a 15. Un Arrieta molt valent va agafar el belga al final de la baixada i va intentar escapar-se. Va arriscar tant que va acabar xocant en un revolt i va quedar fora de la lluita.
Així, van Eetvelt era l’únic que quedava al capdavant amb un avantatge molt petit sobre el grup perseguidor. A 3 km del final, la diferència era d’uns 10 segons. Va ser perseguit a 2 km de l’arribada i Marc Soler va intentar un atac que va tallar el grup. Al final el més llest va ser Pelayo Sánchez, que va donar la victòria a Movistar Team.
La prova compta amb el patrocini del Govern a través de l’agència d’estratègia turística de les Illes Balears (AETIB) i del Consell de Mallorca amb la Fundació Mallorca Turism 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com