Tres ors per Es Nàutic a la Copa Balear de Joves Promeses 2024 d’Eivissa

19 marzo 2024 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Piragüismo

Resultats destacats per els joves regatistes del Club Nàutic Ciutadella a la primera Copa Balear de Joves Promeses 2024 celebrada en aigües de Sant Antoni de Portmany. Un campionat entre les palistes de més futur de les Illes Balears que acabaria amb tres medalles d’or per el CN Ciutadella: Nanuk Marquès medalla d’or Benjamí B K1; Berta Sans medalla d’or Infantil A K1 i Miquel Llompart medalla d’or infantil A K1. A part, com a resultat també destacat dins una bona actuació global dels representants del CN Ciutadella a Eivissa, Cédric Barro seria quart aleví B K1, molt a prop del podi balear.

Uns resultats que encara més mèrit tenen per les condicions en les que es van aconseguir. Una regata un poc complicada, amb vent lateral, cosa que feia que fos molt inestable però tot i així els palistes CNC no van bolcar cap dels tants. 
A Eivissa es van citar les categories  Infantil, Aleví, Benjamín i Cadet, en K-1 i C-1, organitzat pel Club Nàutic Sant Antoni i va comptar amb la participació de 200 palistes pertanyents a clubs de tot l’arxipèlag. «Estem súper contents amb el seu rendiment i els seus resultats» diuen en el CN Ciutadella.

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com