GRAN DIADA DE BÀSQUET A NA CAPELLERA

30 abril 2024 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto, comunicados
 
El  Club i el Consell de Mallorca organitzaren dissabte passat una gran diada de Bàsquet. Els nins i les nines de la nostra escoleta KIDS&US MANACOR varen poder gaudir d’una gran jornada juntament amb els companys i les companyes de les escoletes d’Artà, Capdepera, Son Servera i Porto Cristo.
 
ELS JÚNIORS MALLORCA SEA PARADISE CONTINUEN IMBATUTS A LA LLIGA
 
Els nostres júniors segueixen liderant el grup C d’interilles després de dues victòries consecutives, una a cada del Petra per 62 a 83 i l’altra a Eivissa, per 53 a 100.
Els nostres júniors demostren que són un gran equip i que ara mateix estan a un nivell molt superior a la resta de rivals de la lliga.
 
LES INFANTILS FERRERIA ES BIULÓ I LES CADETS HOLISTIC BERLIN GUANYEN ELS SEUS PARTITS
 
Gran partit les nines del cadet vermell per guanyar per 67 a 63 al Capdepera després d’una emocionant remuntada. Per la seva banda, molt bon matx de les nines de l’infantil vermell per vèncer clarament, 72 a 21 a les companyes de Binissalem.

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com