ESPECTACULAR PRESENTACIO DEL CV SOLLER

10 octubre 2011 | Por Redacción | Categoria: Volley

Ahir diumenge el CV Sóller presentà la temporada que comença, en un acte molt entretengut i amb una posada en escena molt original. El bon humor presidí l´acte dirigit per Pep Campillo i en el que l´entrenador dels Séniors, Toni Pericàs, aparegué disfrassat d´atractiva periodista…..

Amb aquest bon ambient es presentaren tots els equips del club des d´els més grans fins els més menuts de l´escoleta de volei que disfrutaren sortint davant el públic per la passarela disposada per a l´ocasió.
Els representants del club aprofitaren per explicar els projectes de futur i per fer un repàs de la trajectòria de l´institució en aquests darrers 10 anys. També es va retrer homenatge a distints jugadors del club que juguen a altres equips i que han assolit fites molt importants dins el món del volei i que aprofitaren l´ocasió per animar els més
joves a fer feina amb il-lusió per disfrutar al màxim d´aquest esport.
Per acabar l´acte, el regidor d´esports de l´Ajuntament de Sóller, Pep Lluís Colom, agraí la convidada per part del club i la tasca feta en l´educació mitjançant l´esport que es dur a terme amb tots els nins del club.
En acabar la cerimònia de presentació, tots els convidats pogueren degustar les coques, tartes i altres «delicatessen» que dugueren els pares dels jugadors en un final de festa inmillorable.

Per part del CVS i aprofitant l´ocasió es vol agraïr la col-laboració a tots els jugadors, pares, membres del club i patrocinadors per fer possible que el CV Sóller segueixi endavant convertint en realitat les il-lusions de tots els que estimen el club i el voleibol en general.
Una menció especial a : Construccions Miquel Morell, concessionari Citroen Sóller, Motos Pepllu, Hotel Ca´n Quatre, Cafè Sant Ramón, Bar restaurant +QD i a la Regidoria d´Esports de l´Ajuntament per a la seva col-laboració.
GRACIES A TOTS I FINS L´ANY QUE VE!!!

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com