Comença el British Camp d’Estiu Jove 2017

24 julio 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Otros Deportes
Injove British Camp Estiu

Injove British Camp Estiu

El British Camp, les colònies en anglès organitzades per l’Institut de la Joventut de Menorca, va començar ahir. Un total de 24 joves menorquins participen en aquestes colònies que es duran a terme a l’alberg juvenil Sa Vinyeta a Ciutadella fins el proper diumenge 30 de juliol.
Aquesta és una nova edició del British Camp on els joves practicaran en tot moment la llengua anglesa al mateix temps que realitzaran activitats de lleure i culturals. El fil conductor d’aquestes activitats serà la recerca de l’empremta de la cultura britànica a la història de Menorca. Entre les activitats programades es troben una visita a la Torre des Castellar, un recorregut històric pel poble des Castell (antiga Georgetown), una jornada al Cricket Club de Menorca, una excursió en caiac i paddle surf, un taller de
pancakes i de cuina britànica, un concurs de cant, entre d’altres.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com