CD Alcázar (femení) i Bahía San Agustín (masculí) s’han proclamat aquest cap de setmana campions del Campionat de Balears Júnior Interilles Hipotels

8 abril 2019 | Por | Categoria: Baloncesto, General
CD Alcázar Femení

CD Alcázar Femení

El torneig femení s’ha disputat a La Salle Palma amb la participació de CD Alcázar, Bahía San Agustín, La Salle Palma i Viubàsquet Bunyola. Han estat tres dies molt emocionants on l’equip menorquí ha aconseguit el títol en la segona jornada després d’imposar-se als amfitrions divendres 66-63 i a Bahía San Agustín dissabte per 48-58. Al tercer i intrascendent partit l’equip menorquí s’ha imposat a Viubàsquet Bunyola per 65-54.
Per la seva banda, Bahía San Agustín i La Salle s’han jugat el subcampionat aquest diumenge. Ha estat també un partit emocionant que al darrer quart han romput les jugadores de s’Arenal per acabar imposant-se 48-66.
La jugadora de l’Alcázar, Júlia Batalla, ha estat la MVP del Campionat. A l’entrega de trofeus han estat presents el vicepresident de la FBIB, Pedro Terrasa i la directiva, Chelo Martínez.
Al quadre masculí, Bahía San Agustín i La Salle Palma s’han jugat el títol a la darrera jornada a un partit molt igualat fins el darrer quart on un parcial de 28-11 ha donat el títol als jugadors de s’Arenal. Ambdós equips han guanyat els dos primers partits del campionat i han arribat a la darrera jornada amb opcions d’aconseguir el títol.
Per la seva banda, Sant Josep Uadis i Bàsquet Manacor s’han jugat el tercer i quart lloc. Un partit també molt igualat tot i que l’inici ha estat molt millor pels manacorins (2-17). Els palmesans s’han recuperat i han arribat a empatar (49-49). Al final, els de Manacor han tornat a posar-se per davant fins el definitiu 59-67.
El jugador del Bahía San Agustín, Sebas Crespo, ha estat l’MVP del Campionat.
A l’entrega de trofeus han estat presents els regidors de l’Ajuntament de Son Servera, Natalia Troya, María Arenas i Sergio Valbuena. També ha participat la consellera delegada d’Hipotels, Luisa Llull.
Des de la FBIB agraïm la seva col.laboració durant l’organització dels campionats als clubs de Son Servera i La Salle Palma. També a l’Ajuntament de Son Servera i al patrocinador de la competició Hipotels.

 

Pulsa sobre la Imagen

Pulsa sobre la Imagen

Deje su comentario