PRIMERA JORNADA DE BÀSQUET ESCOLAR

25 enero 2009 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
.

Categoria Benjamí:

SANT ALFONS B 1-71 JOAN CAPÓ A

Categoria Iniciació:

SANT ALFONS 10-4 BC SANTANYÍ

JOAN CAPÓ 30-2 S’ALGAR

JOAN CAPÓ B 17-42 J.LLUCMAJOR

Dijous passat se va estrenar la lliga comarcal de basquet escolar amb el partit disputat pels equips benjamins felanitxers,

SANT ALFONS B 1-71 JOAN CAPÓ A

Partit sense història amb un equip de Sant Alfons molt jove i molt inexpert, contra els grans de Joan Capó que aspiren als primers llocs dins aquesta lliga. Destaca que tots els jugadors blaus anotaren punts, entre ells, Joan León (16), Xisco López (12) i M.Antònia Bauzà (10).

El dissabte es disputaren els tres partits de categoria iniciació a Santanyí, amb bona puntualitat però encara amb mancança de retxes pintades a la pista…

SANT ALFONS 10-4 BC SANTANYÍ

Segurament els joves jugadors de Sant Alfons no s’esperaven una victòria tan prest ja que conten amb molts de jugadors nous. Però també es toparen amb un equip molt fluix, el de Santanyí, i no desaprofitaren la oportunitat. Els anotadors, M.Angel Amengual 4, Irene Herbón 2, Antoni LL. Xamena 2, César Jiménez 2.

JOAN CAPÓ 30-2 S’ALGAR

Molt ha canviat d’uny any a l’altre aquest equip del Joan Capó que, contra un equip amb pocs efectius, va trobar l’aportació de tots els jugadors per a fer-se amb la victòria amb una cómoda diferència al marcador. Anotaren: Joan T. Martorell 10, Marta Peregrina 10, Antoni Bennàssar 4, Pere Meqsuida 2, Maria Binimelis 2, Victòria Vera 2.

JOAN CAPÓ B 17-42 J.LLUCMAJOR

Partit perdut pels més joves de l’ebf, tots debutants. I destaques els 17 punts que varen anotar al seu primer partit. A destacar la gran anotació del “27″ del Llucmajor que va fer 24 punts en dos temps, imparable. Entre els nostres, sensacional Maria Garcia i bé en atac Rafel Bover. De la resta en parlarem més envant. Els anotadors: Rafel Bover 9, Maria Garcia 4, Maria Obrador 2, jugador Llucmajor 2.

Informa: deportebalear.com / fuente:clubjoancapo

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com