II 24 HORES CORREGUENT PER RELLEUS

4 febrero 2009 | Por admin | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
II 24 HORES CORREGUENT PER RELLEUS

Quan sirà? Les «II 24 HORES CORREGUENT PER RELLEUS» es duràn a terme des de les 09:00 del dia 30 de Maig de 2009 fins les 09:00 del 31 de maig de 2009.

On sirà? A un circuit de 4,4 km aprox. (anada i tornada) que va desde el bar Varadero fins el final de la Platja de C’an Pere Antoni. El punt de trobada es just davant de l’edifici de Gesa devarora la mar.

Com podeu participar? Es pot participar de dues maneres diferents: com a Relevista(temps minim 30 minuts) o com Acompanyant d’un relevista(temps mínim 30 minuts). Quan hi hagi totes les hores cobertes per relevistes es podran seguir afegint tots els acompanyants que vulguin a cada un dels relleus.

Com pre-inscriure’s? Vos podeu inscriure a 24horascorriendo@gmail.com, al foro de www.atletasdebaleares.com o al teléfon 691798283 a partir de les 18:30 entre setmana. Enviant les següents dades: Nom i cognoms (o NICK del foro d’atletasdebaleares.com si en disposau), temps del relleu o acompanyament, hora aproximada a la qual voleu correr i un número de telefon o móvil de contacte.

On podem consultar les dades del inscrits? A la seguent web hi trobareu la llista de pre-inscrits i al seu moment les llistes definitives d’inscrits, així com els horaris dels relleus(aquesta pàgina estirà en constant actualització): http://sites.google.com/site/24horascorriendorelevos

Qui guanya? Això no es cap competició ni prova organitzada, per tant no hi ha guanyadors ni vençuts, tots disfrutarem del que ens agrada, correr lliurement, i del companyerisme. Per tant quan hi hagi un relevista acompanyat de un o mes corredors vos pregam que respecteu el ritme del mes lent, per tal d’anar tots junts i no provocar cap sobre-esforç.

A quina hora hem d’esser al punt de trobada? Els Relevistes heu d’esser al “Punt de Trobada” com a mínim 15 minuts abans de l’ora que haureu triat per correr, per poder anar fins el lloc on es trobi en aquell moment el relevista precedent(disposarem d’una bicicleta per arribar-hi si ho desitjau). Els acompanyants s’unirán al relleu al primer pas inmediat que faci pel punt de trobada, igualment vos pregam que hi sigueu uns minuts abans de l’ora per si hagués qualque novetat.

On podem deixar les coses? Al punt de trobada podreu deixar la roba, sabates, etc, mentre corregueu, això si procurau dur-ho dins bosses que es puguin tancar amb cremallera donat que per la zona hi circularà la gent del carrer. Nosaltres no ens fem responsables de la possible perdua o robatori del objetes que deixeu allà, nobstant intentarem en tot moment que això no passi.

Com funcionen els relleus? Cada relevista haurà de dur a la mà un relleu que un cop acabat el temps que li pertoqui passará al següent relevista i així successivament durant les 24hores. Vos recordam que és important que el dugueu sempre a la mà per tal de poder ser facilment identificat com a relevista per nosaltres i els altres participants. El relleu és un petit cilindre buit per dintre de plàstic molt fi, que tans sols pesa uns grams, per tant no puposa cap dificultat afegida per correr.

Hi haurà avituallaments? En la mida del que ens sigui possible intentarem que no falti l’aigua en cap moment per beure quan acabeu de correr, però si voleu qualque avituallament diferent convé que ho dugueu vosaltres.

Altres informacions: Es la nostra intenció donar un caire festiu a aquesta trobada per tant volem tant al principi com al final de les 24hores acudir la major quantitat de gent possible per fer els primers i darrers metres tots junts, per tant vos convidam tant als relevistes, acompanyants o tot el qui vulgui que s’acosti al punt de trobada per compartir aquets moments especials.

Com que encara falta molt de temps pel dia de la trobada, anirem afegint totes les novetats que vagin sortint tant a www.atletasdebaleares.com com a http://sites.google.com/site/24horascorriendorelevos així com al foro d’atletasdebaleares.

MOLT IMPORTANT!!

La pàgina web www.atletasdebaleares.com no organitza, patrocina ni es fa responsable de l’organització o devenir d’aquesta trobada, per tant declina qualsevol tipus de responsabilitat que pogues sorgir en el desenvolupament de la mateixa. www.atletasdebaleares.com tan sols comparteix el seu espai per a promocionarla. Cada participant anirà a la trobada baix de la seva exclusiva responsabilitat fent-se en tot moment responsable dels seus actes i respectant en tot moment les normes de carácter local, autonòmica o nacional que puguin ser d’aplicació, eximint expresament a www.atletasdebaleares.com de qualsevol consequència o mal que poguessin sofrir tant les persones com els bens o mobiliari public durant la seva cel.lebració.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com