At. Baleares 0 – Valencia B 4

16 marzo 2009 | Por Redacción | Categoria: 2ª División B, Fútbol

El At. Baleares ha desperdiciado una ocasión de oro para alejarse de la zona baja.

jugada

Alineaciones:

At. Baleares: Emilio, Ibook, Oscar, Urko, Rubio, Nuñez, Armada, Dopico, Viale, Pablo y Esteban.

Valencia B: Guaita, Alexis, Mico, Carlos, Cerda, Carles, Ximo, Pita, Toledo, Olcina y Jaume.

Gols: min. 51 Olcina 0-1; min. 63 Timor (penal) 0-2; min. 65 0-3 Timor; min. 72 Toledo 0-4.
Incidències: A la llotja presidència Aina Calvo (batlessa de palma), Mateu Cañellas (Conseller d’esports), Dolça Mulet (consellera d’esports del Consell de Mallorca), Joan Lladó (conseller d’interior del consell), Ramon Socias (delegat del govern), Antonio Donaire (regidor Aj. de Palma). S’ha guardat un minut de silenci per la mort de la mare de Pepe i Agustín Fernández socis balearicos.

Entrada
: 5.500 espectadors. La millor entrada de tota la temporada.

Comentari
:
Partit sense massa història. Una primera part bastant igualada i sense ocasions clares de gol, a part d’una de Nuñez tot sol davant del porter que ha enviat fora incomprensiblement i una de Rubio que a punt ha estat d’inaugurar el marcador, a la segona part, una errada defensiva ha provocat el 0-1. Això ha estat com un jerro d’aigua freda pels jugadors de Chicho Soler que s’han vengut abaix.

Ni l’entrada de Lucas ni Pereira han donat massa resultat. El 0-2 de penal ha fet baixar els braços als jugadors blanc-i-blaus que han vist com en 2 minuts més tard, li feien el 0-3 i la gent començava a abandonar l’Estadi Balear. Una llàstima ja que s’havia congregat la millor entrada de la temporada enguany a 2aB molt per damunt dels dies contra Barça B o Eivissa, ja que més de 5.500 espectadors han vengut a l’estadi i ha animat en tot moment. Una primera part que posava la pell de gallina sentir l’”atlètic, atlètic!! de l’afició…però no ha pogut ser. Amb una segona part per olvidar i amb 3 errors defensius el filial del valència ha finiquitat el partit.

Albun fotos

no se han encontrado imágenes

Informa: Deporte Balear  fuente: futbolbalear

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com