Voleibol – PROSIGUE LA COMPETICION INSULAR FEMENINA

20 marzo 2009 | Por Redacción | Categoria: Volley

VICTÒRIA FÀCIL CONTRA EL JOVE EQUIP CADET DE CIUTADELLA

.

Aquest diumenge (15 de març) la secció femenina de voleibol del CS Alaior va guanyar contra l.equip cadet del Club Voleibol Ciutadella. El partit va tenir lloc a l’annex del Pavelló Municipal d.Alaior i va acabar amb un resultat de 3-1 a favor de l’equip local.

Durant el primer set les alaurenques van mostrar un joc seriós i sense errors. Setze serveis consecutius de l’Alaior van deixar quasi bé acabada la primera fase del partit en què les visitants no van poder entrar en joc (25-9).

El començament del segon set va ser més igualat, però en els darrers punts les ciutadellenques van treure profit de la confusió general entre les jugadores locals (22-25).

El tercer set també va ser igualat. Aquest cop, però, l.Alaior va poder treure alguns punts de marge que va mantenir fins el final (25-17).

El desàmin del ciutadella es va reflectir en el darrer parcial. El jove equip de ponent va aguantar tot just el començament del set. El potent servei de les locals va facilitar molt les coses (25-8).

Informa: Deporte Balear    fuente:    alaioresportiu

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com