V CAMPUS DE PERFECCIONAMENT ESTIU ’09

26 junio 2009 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Basquet Manacor

4ª JORNADA, DIJOUS 25 DE JUNY

El fonament més difícil, però el més important, com és el tir, és el que s’ha intentat millorar en el dia d’avui.
S’ha començat explicant els aspectes bàsics del tir, com pugui ser l’agafada de la pilota, col.locació del cos respecte la cistella, extensió del braç i cop de canyell, per anar avançant amb detalls més complicats.
També hem informat als nins i nines dels diferents tipus de tir, com puguin ser tir d’aturats, en moviment, amb aturada amb 1 o 2 temps, després de passada i després de bot.
El més difícil ha estat aplicar la tècnica amb oposició, saber escollir el millor tipus de tir depenent de cada situació defensiva. Però poc a poc, han anat entenent les idees bàsiques i els tirs i les cistelles han anat pujant de percentatge.
Avui ha començat la competició two ball, competició de tir per parelles. A diferent posicions de la pista es posen cons i diferents puntuacions, tiren durant un minut i han d’aconseguir la major puntuació possible, tirant una vegada cada un després d’una passada pel company.
El campus ja va acabant, però podem estar orgullosos de la millora de tots i cada un dels participants que, de ben segur, aprendran alguns conceptes que no havien fet mai i que els enriquirà com a jugadors i jugadores. També les competicions van avançant i es van definint els diferents finalistes de totes les competicions, finals que es duran a terme el dissabte dematí.
Recordarem, una vegada més, el berenar que ens duu cada dia Fruites Pomar.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com