Crònica de la setmana 20/11/2010

23 noviembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

INFANTIL MASCULÍ: PORTOCRISTO 43 – BONS ACABATS 60

MINI MASCULÍ: SANTANYI 17 – BONS ACABATS 93

EMPRESES VELLS: JOAN CAPO “RTE ES CRUCE” 69-MANACOR 61

INFANTIL MASCULÍ: PORTOCRISTO 43 – BONS ACABATS 60

Partit difícil a casa d’un rival que no havia perdut cap partit a n’aquesta temporada. El partit va ser dominat per l’equip felanitxer, que va sortir amb molta intensitat, amb les idees clares i molt ficats al partit.

Al primer quart la defensa va ser molt bona i la pressió donava els resultats esperats, aixo va propiciar que l’equip contrari tan sols va anotar 5 punts. En canvi, noltros en atac varem estar molt be, ens movíem amb criteri i trobàvem cistella amb facilitat, tot això deixava el parcial en 5-15.

Al segon quart ens va costar un poc mes, pero varem sabre resoldre els problemes que ens plantejava el rival, aquí va ser n’Albert Cespedes es que va aguantar la part anotadora de l’equip amb 8 punts a aquest quart, tot i això el parcial fou desfavorable, 18-13. Així arribàvem al descans amb una petita avantatge que ens feia pensar amb lo millor.

A partir del descans el partit va seguir el guio del primer quart, bona defensa i bon atac foren les Claus de que els dos parcials foren favorables, 13-17 i 7-15.

A nivell ofensiu cal destacar mister 26 Villalonga que va anotar, un altre pic, 26 punts, molt ben acompanyat per tots els seus companys que aquest pic es repartiren els punts entre molts jugadors.

En defensa destacar a l’EQUIP sencer, molt be tots, molt concentrats enfront jugadors molt ràpids que a vegades ens superaven però que les ajudes tapaven be. A aquest apartat cal destacar l’aportació defensiva den Francesc Biel, enorme durant tot el partit.

Un apartat apart mereixen els rebots, varem agafar 55 rebots enfront d’un equip amb mes altura que noltros, varem suplir la falta de centímetres amb intensitat i ganes de agafar el rebot. Cal destacar en Pere Fiol amb 14 rebots, en Miquel amb 11, en “Reborte” amb 9, en Jaume amb 8 i en Toni Antich amb 6.

Hi ha les estadistiques penjades d’aquest i dels altres partits de la temporada a l’apartat Estadístiques 2010-11 de Basquet Federat.

MINI MASCULÍ: SANTANYI 17 – BONS ACABATS 93

Partit sense molta historia. El rival, de primer any casi tots, no va posar moltes dificultats.

Partit dominat clarament on molts de jugadors varen aconseguir anotar, entre ells els mes petits i que servi per repartir minuts i veure el que poden aportar els mes petits del club.

Ara a seguir fent feina i lluitar per la segona plaça que ens donaria l’accés a la lliga especial.

A nivell individual destacar a nen Jaume Manresa i a nen Ferran amb 30 i 81 de valoració respectivament i sobretot l’aportació a n’aquest partit i en general durant tot el que duim de temporada den Nahuel amb 9 puntets i 26 de valoració.

Hi ha les estadistiques penjades d’aquest i dels altres partits de la temporada a l’apartat Estadístiques 2010-11 de Basquet Federat.

EMPRESES VELLS: JOAN CAPO “RTE ES CRUCE” 69-MANACOR 61

Derbi entre manacorins i felanitxers, jugadors que es coneixen des de fa molts i molts d’anys. Com era d’esperar el partit fou molt igualat, arribant al descans amb minimes ventatges locals, 29-28. Un tercer quart esplèndit dels felanitxers amb robos de pilota, control del rebot defensiu i ràpis contraatacs, provocaren un parcial de 24-15. En els darrers 10 minuts els veterants de Felanitx varen saber administrar bé la reacció visitant, controlant el ritme de joc, al final 69-61

Destacam els 17 punts d’en PJ Fullana.

Les estadístiques a continuació….Lliga 18/11/2010 Rte Es Cruce 69- Electrica Raull 61 (7)

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com