EL FUTBOL SALA SE REORGANITZA DINS LA FFIB

7 julio 2009 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Sala

futbol Sala

Els clubs de Futbol Sala han estat informats de com s’està organitzant la temporada 2009-2010 després de la integració de la desapareguda Federació de Futbol Sala. La Federació de Futbol de les Illes Balears es fa càrrec de totes les competicions.

La reunió informativa als clubs va ser presidida per Miquel Bestard, president de la FFIB, que anava acompanyat del responsable del Comitè de Futbol Sala, Ignacio Martínez, i del president de l’antiga federació, José Luis Ruiz.

Recordem que en el mes d’abril d’enguany, el conseller d’Esports i Joventut, Mateu Cañellas, el president de la Federació Balear de Futbol, Miquel Bestard, i el president de la desapreguda Federació Balear de Futbol Sala, José Luis Ruiz, varen fer públic l’acord subscrit entre les diferents parts per suprimir la inscripció de la Federació de Futbol Sala de les Illes Balears del registre de Federacions de la Direcció General d’Esports i la seva integració, a tots els nivells, a la Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB).

D’aquesta manera es complia la sentència emesa fa un parell d’anys que obliga a la Conselleria d’Esports a eliminar a la Federació de Futbol Sala de l’esmentat registre i la incorporació del seu organigrama a la Federació de Futbol.

INTEGRACIÓ MESURADA

Miquel Bestard va manifestar en aquell acte que el seu desig éra que la integració es fes de forma mesurada i beneficiosa per a totes les parts. L’objectiu és que els esportistes mantenguin o millorin les condicions que tenien per practicar el Futbol Sala.

La família futbolística de la Federació de Futbol de les Illes Balears, que disposa de més de 23.000 federats, se veurà ampliada, per a la temporada 2009-2010, amb centenars més d’esportistes

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com