David Pérez i Pedro Verd s’imposen a Gabi Hernández i Josebi Torrens en el Ciutat de Palma de vòlei platja

19 julio 2009 | Por Redacción | Categoria: Volley
Voley playa

La prova organitzada per l’IME reuneix un centenar de jugadors durant el cap de setmana a la platja de Palma

Tenemos fotos del torneo, abajo

Palma,19 de juliol.- David Pérez i Pedro Verd s’han proclamant campions de la primera edició del Ciutat de Palma de Vòlei Platja al superar superant a Gabi Hernández i Josebi Torrens en la final. El torneig, patrocinat i organitzat per l’Institut Municipal d’Esports, ha reunit a un centener de jugadors de totes les edats a la platja de Palma.

Queltxa Pinya i Toni Colom han aconseguit la tercera plaça de la competició després de guanyar a Javi Martínez i Carlos Caimari, revelació del Trofeu, en el que a més d’aconseguir la quarta posició s’han proclamat campions de la categoria cadet.

El Ciutat de Palma de categories inferiors ha estat marcat per la major participació de les fèmines. La parella formada per la jugadora de Sóller, María Amengual, i la de Pòrtol, Carmen Caimari, s’han mostrat intractables i s’han imposat a Mireia Xumet i Maite Mas en la categoria cadet.

La victòria en la prova infantil va ser per a Nena Ramón  i María Frau, que han doblegat a Lídia Bestard i Antonia Tovar.

Finalment, la victòria en la categoria mixta ha estat per a Magdalena Oliver i Jordi Cervera , que s’han imposat a Sabina Ramos  i Fabian Roschig durant la final.

L’entrega de premis del Ciutat de Palma de vòlei platja ha estat presidida per Jaume Almendro, director general de Joventut de l’Ajuntament de Palma.

El vòlei platja tornarà a Ciutat d’aquí 15 dies amb la disputa del Palma Platja, un torneig d’àmbit Internacional que es disputarà els dies 1 i 2 d’agost en el Balneari 6-7.

no se han encontrado imágenes

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com