EL PRESIDENT DE L’IME VISITA LES OBRES DEL CAMP MUNICIPAL DE FUTBOL DE SON FERRIOL

21 julio 2009 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol

Ja s’estan realitzant les obres de cimentació i construcció de l’estructura de les dependències annexes al camp de futbol 11 i futbol 7 que estaran acabades a finals de 2009.

Visita

Palma, 21 de juliol.- El President de l’Institut Municipal de l’Esport, Baldomero Oliver, juntament amb el coordinador d’Esports i Joventut, Gabriel Serra, han visitat, avui dematí, les obres del Camp municipal de futbol de Son Ferriol, per tal de conèixer de primera mà el procés d’execució de la reforma del poliesportiu que es troba en la primera fase i escoltar les demandes dels ciutadans.

El President i representants del club de futbol del Ferriolense i el President de d’associacions de veïns de Son Ferriol i altres entitats de la zona, han acompanyat en tot moment en la visita que ha inclòs una reunió amb aquestes entitats de la barriada de Son Ferriol.

Les obres de reforma i ampliació de la primera fase, del camp municipal de futbol de Son Ferriol, que s’iniciaren durant el mes de juny d’enguany,  avancen a bon ritme i es preveu que aquest projecte pugui estar enllestit a finals de l’any 2009.

Aquesta primera fase contempla:

  • Reforma integral del Camp Municipal de Futbol de Son Ferriol.
  • Reforma de les oficines del club, amb la modernització de les instal·lacions i l’adequació de la norma CTE (codi tècnic de l’edificació) i el reglament de barreres arquitectòniques, amb una superfície total de 300 m².
  • Incorporació d’un nou espai esportiu que consistirà en un camp de futbol 7, de dimensions federatives, amb un equipament esportiu amb grades per a 100 espectadors.
  • Construcció de 8 vestidors nous.
  • Construcció d’altres dependències esportives com a magatzem esportiu.

Una vegada l’obra estigui acabada, Son Ferriol disposarà d’un camp municipal de futbol totalment reformat que donarà cobertura a totes les categories que militen en el club de futbol del Ferriolense amb una inversió total de 2.898.325,25 € que provenen dels Fons Estatal d’inversió (Feilo)

En aquest sentit, l’Institut Municipal de l’Esport, està millorant considerablement la xarxa d’instal·lacions esportives municipals, per tal d’oferir un servei de qualitat als ciutadans de Palma, en matèria esportiva.

De cara a la segona fase, hi ha previst l’execució d’una piscina municipal que complementària a la instal·lació començada en la primera fase,sempre i quan s’aprovi el projecte en el «Plan E» de l ‘any 2010.

no se han encontrado imágenes

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com