Presentació de Milagros Moy i firma amb el patrocinador

23 septiembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Volley
.

El CV Ciutadella oferí una roda de premsa a la sala del Pavelló

La peruana Milagros Moy va ser presentada ahir en roda de premsa pel director esportiu del club Bep Llorens. A la taula, a més de la jugadora, hi van ser presents el patrocinador de l’equip, Valeriano Allès Canet i la presidenta del club Caterina Moll Benejam.

VALERIANO ALLÈS CANET

En primer lloc es procedí a la signatura de l’acord entre el CV Ciutadella i el patrocinador per una temporada més. La quantitat que atorga el patrocinador es de 96.000 euros. Tanmateix, l’empresari Valeriano Allès va deixar constància del seu compromís que, transcorreguda la temporada, podria aportar qualque quantitat més per al primer equip. El patrocinador es va mostrar molt satisfet del seu ajut al club i també expressà l’alegria per la gran campanya esportiva que realitzar l’equip de Superlliga. Va desitjar que la temporada fos com la passada o fins i tot millor, amb els desitjos de fer un digne paper a les competicions europees.

BEP LLORENS

Per altra banda, el director esportiu del CV Ciutadella, Bep Llorens, va explicar el perfil esportiu de la jugadora recentment incorporada a l’equip després de donar-li la benvinguda al club. Mila Moy arriba un mes tard a l’equip pel seu compromís amb la selecció de Perú. La atacant-receptora havia jugat la temporada passada amb el Rote Raben d’Alemania, amb qui aconseguí el títol de Copa i el sotscampionat de Lliga. El seu ex equip serà un dels convidats al Torneig Internacional de Ciutadella els propers dies 2 i 3, a més d’un altre amistós que jugarà contra el Valeriano Allès Menorca el dimarts dia 6 al Polisportiu de Maó.

MILAGROS MOY

Moy explicà que va optar per Menorca a la seva tornada a la Superlliga Femenina perquè sabia que anava a un club seriós i perquè hi havia moltes jugadores que ja coneixia. La peruana té una llarga experiència a la Superlliga Espanyola i a la competició Europea ja que havia militat amb el Benidorm, Albacete i Cantur. L’atacant manifestà que donarà tot el que sap i espera que l’equip aconseguesqui les cotes més altes possibles.

CATI MOLL

Per la seva part, la presidenta Cati Moll, agrair la confiança mantinguda per en Valeriano Allès Canet amb el patrocini i també donà la benviguda a Milagros Moy. Moll va parlar, a preguntes dels periodistes, de la retallada de la Fundació Illesport. La presidenta va dir que “noltros teníem i tenim molt clar el que ens van dir i el que diuen els documents que tenim d’Illesport, però ara el conseller Cañellas interpreta d’una altra forma els documents. Ens diuen que pagaran els desplaçaments per factures però al principi de temporada en cap moment ens van explicar açò. Ens van dir que el criteri d’ajut per a play-off, Copa, o partits europeus, seria igual que els de Superlliga, una quantitat fixa. Així ho vam pressupostar, però ara han canviat de criteris i diuen que pagaran per factura els desplaçaments. Potser sigui un malentès, però noltros tenim clar el que ens van dir i el que diuen els documents que ens van enviar”, segons la presidenta Cati Moll.

La responsable del club també va comentar la nul•la colaboració d’IB3 Televisió amb el voleibol de primer nivell. “IB3 aposta per l’esport però només en bàsquet i futbol. No hi ha cap tipus de col•laboració amb la televisió autonòmica. En els altres esports pacten acords econòmics, i a noltros ni tan sols ens retransmeten els partits de franc”.

Informa: Deporte Balear Fuente:  voleyciutadela

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com