EL PREMI PARVALLON ÉS LA PROVA CENTRAL DEL PROGRAMA PALMESÀ

24 septiembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
Son Pardo

La jornada de carreres del diumenge 27 de setembre compta amb un programa de nou carreres del que destaca el Premi Parvallon, juntament amb el Premi Jarko i les bateries del Gran Premi del Criador dels 5 anys.

El Premi Parvallon és una cursa per a cavalls nacionals amb un recorregut de 1.700 metres i una dotació de 2.000 euros en premis. La prova compta amb 7 participants dels que destaquen Oh Tap In HM i Magistral. El producte dels germans Horrach botarà a la pista de competició a les ordres de Guillem Andreu.

Magistral, com és habitual, comptarà amb la direcció del seu propietari, Antoni Valls. El premi Jarko és una concertada per a poltres de 2 anys, que hauran de recórrer 2.100 metres si volen optar als 1.000 euros amb els que està dotada la prova.  La cursa es presenta com un frec a frec entre tres productes: Tana Sund SO, que ve de guanyar a Manacor en el seu debut; Taquin de Font i Terra de Llevant.  L’egua de la quadra Ca’n Seguí, que serà menat per Joan Pastor, haurà de fer front no sols a la qualitat dels poltres de la quadra Ca’n Menut i de Distribucions Llevant, sinó a l’experiència dels seus conductors, Joan Toni Riera i Toni Frontera respectivament.

Les bateries del Gran Premi del Criador dels 5 anys són un altre dels atractius de la jornada. Les dues proves es disputaran sobre la distància de 2.200 metres i els participants lluitaran per aconseguir punts de cara a la final. A la primera d’aquestes curses Nadiva CL, menada per Sebastià Llobet i Nelly P amb Toni Riera, són les egües que han aconseguir millors resultats a les darreres
proves disputades, tot i que no s’han d’oblidar els tàndems Nit de Llevant – Toni
Frontera i Nelly Pança – Joan Toni Riera.

A la segona bateria Nacho Mar L i Nina Monsol, a les regnes de Toni Frontera i Toni Ripoll respectivament, són els cavalls que en un principi opten a la victòria. Al igual que a l’anterior Niorki Biniati amb Joan Toni Riera i New York HM, menat per Guillem Andreu, intentaran arravatar-li les primeres places als cavalls de la Quadra Ca’n Escafí i la Quadra Montaner S.
Respecte a les apostes, és important destacar el fons de quartet de 1.832 euros de la sisena carrera.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com