Crònica de la setmana 18_11_2009

19 octubre 2009 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Baloncesto, Otros Deportes

Resultats:

SNMB: Unicmall 69 – Hostial Nadal 49

JNMA: Parc Cafè 56 – Manacor 72

JNF92: Sóller 26 – De Cap a Peus 66

CDM: Instal·lacions Cala Murada 67 – Portocristo 45

INF: Parc Cafè 43 – Bàsquet Pla 48

INMP3: Sa Pobla 61 – Alavenga.com 60

INMP2: Teclasoft.com 17 – Alcúdia 67

PROVINCIAL MASCULÍ B

UNICMALL 69-HOSTAL NADAL (SOLLER) 49

Brillant partit ple d’emoció, de bon joc i de gran lluita per part del dos equips, i és que malgrat la diferència final la tranquil·litat del resultat no arribà fins als darrers minuts. A destacar que els felanitxers no caigueren en el parany típic dels sollerics, joc molt dur que en diferents moments es transforma en clares agressions per part d’algun jugador solleric.

El partit, després dels dos primers quarts molt igualats es va rompre en el tercer amb un parcial felanitxer de 25-12. Hem de comentar que la tripleta Fullana-Cesar-Matito fou decisiva ja que entre ells tres feren 49 punts, i aconseguiren imposar el seu ritme de joc en tot moment.

Destacam el 20 punts, 10 rebots, 9 faltes rebudes, 6 pilotes robades i 5 assistències d’en Cèsar.

Jugaren el partit M Angel 3, J Morey 2, Pere S, PJ Fullana 12, Mateu 17, Cèsar 20, MA Montaño 3 i Miquel B 2, M Rigo 2, Sacares 8.

JUNIOR MASCULÍ A

PARCAFÈ 56- MANACOR 72

Bon inici de partit del Parcafè posant-se per davant en els primers minuts de joc, però de ben prest l’equip local es desinflà arribant a perdre tots els quarts del partit per 2 o 5 punts (14-16, 10-14, 18-23, 14-19).

Hem de dir que els felanitxeres feren el pitjor partit de la temporada jugant de forma molt poc intensa, amb una fluixa defensa i un atac molt desorganitzat. Aquest partit fou el reflex de la darrera setmana on s’arribaren a acumular fins a 4 absències per diferents lesions.

Destacam el baix percentatge d’encert en llançaments relativament senzills com per exemple 4/17 en entrades.

Jugaren el partit Tià G 8,Toni S 3, Bernat M 6, MJ Sacares 20, Jordi B 2, Arnau B 2, Jordi S 2, Miquel R 8, Joan Mestre 3, Jaume Vicens 2.

JUNIOR FEM

CAN CABOT, SOLLER 26- DE CAP PEUS 66

Per els que frisen.

13,50 Euros a nes túnel, ningú se va fer mal, tornada ràpida i soparillo.

Per als que hauríeu vengut, de poder, és clar.

Treballada victòria davant un equip físicament superior a nosaltres, basarem al nostre joc en una asfixiant defensa de les línees de passada, això col·lapsar el joc d’atac de les Sollerines, que estaven ben fermades amb un joc molt rígid en atac, el joc de perímetre va funcionar, amb unes inspirades Josefina i Tomàs, na Barci li va costar un poc entrar en joc, d’haver-ho fet en el primer moment, els seus nombres haurien estat d’escàndol, na Guardi va aportar força davall els taulells i va arribar a fer un espectacular coast to coast amb addicional, també no sabem si li va tirar els trastos al col·legiat, na Jenny va aportar grans jugades de fora cap a dins, superant a les grans pivots contràries.

Va esser en els darrers quarts quan vàrem aconseguir rompre el joc en el marcador, marcant un bons parcials.

Magda6p., Josefina6p.,Barceló20p.,Jenny4p.,Apple2p.,Mª Antònia Tomàs 14p.,Turi4p.,Mª del Mar Sevilla 2p., Guardi8p.

INSTALACIONES CALA MURADA 67- POTCRISTO 45

Podem dir que hi va haver dos partits ben diferenciats, un als primers 20 minuts on la bona defensa dels felanitxers, els rapids contraatacs i l’ordre va fer que els visitants fessin 18 punts dels qual 8 desde el tir lliure. Als segons 20 minuts els locals sortiren més relaxats, i els visitants mes forts en totes les linees. Ja no es corrien tan be els contraatacs i la defensa no era tan intensa, també fruit del cansament. Tot i així hi haguemoments on es veia la feina feta durant els entrenaments i es trobaven bones selecions de tir. En definitiva bon partit i a sguir fent feina.

Destacar:

– Miquel Artigues i Tià Roig amb 8 i 7 pilotes robades cadascun, i a més 9 rebots per en Tià també

– En Juan Navarro amb 7 rebots i 14 punts

Millorar:

– els conceptes de joc ofensius

– les ajudes defensives

Anotadors:

Miquel Muntaner 10p, Miquel Angel i Tià Roig 8p, Joan Aznar 7p, Bernat 6p,  Pere, Rafel i Josep 4p, Artigues 2p

INFANTIL FEMENÍ

Parc Cafè 43 – Bàsquet Pla 48

Les infantils varen realitzar un bon partit tot i perdre al final de 5 punts. Aquest equip compta amb 15 jugadores fitxades, 11 de primer any, això obliga a rotacions i a aquest partit fins a 9 jugadores de primer any hi havia convocades i això es nota a l’hora de realitzar feines o conceptes que d’aquí a uns mesos ja estaran assumits com a normals:

Moltes errades en passades i en cistelles fàcils prop de l’aro.

Es va tenir intensitat defensiva però sense saber encara clàrament on és el límit entre defensar fort i defensar bé.

Sols un tir lliure convertit de 8 llançats.

Poc balanç defensiu en els seus contraatacs.

Com a conclusió, les coses cada vegada es fan millor, queda encara un bon marge i segur que amb ganes s’aconseguirà completar una bona temporada. S’ha de destacar l’excel·lent partit d’Aina amb 16 punts i 11 rebots.

Jugaren: Cati, Carol, Cova 2, Cris 2, Aysha, Aina 16, Àngels 13, Neus, Joana 6, Isa 2, Marina i Cata 2.

INFANTIL MASCULÍ P3

SA POBLA 61 – ALAVENGA.COM 60

No sé si perque partirem a l’hora de la sesta o perque arribarem massa confiats despres de la victoria aconseguide contra el Sóller, però començarem al partit ben adormits on en el primer quart tots els punts que anotarem van ésser de tris lliures (5p) i fins a la mitat del segon quart no varem saber com reaccionar devant de la bufetada poblera arribant així en el descans amb una diferència de 11 punts avall.

En la segona maitat del partit es pogue veure un partit totalment difarent per part felanitxera ja concentrats i ficats en al partit aconseguirem retallar distàncies en al marcador i possar un poc nerviosos als poblers amb una bona defensa. I en un darrer quart d’infart, mantenguerem un estira i arronsa durat tot el quart per al marcador, que al final del partit es decantà cap a la bande poblera per un sol punt de diferència.

Jugaren: Pep Umbert 15p, Miquel Barceló 9p, Marino Talavante 2p, Ginés Parra 15p, Xisco Barceló 8p, Sebastià Grimalt 3p, Ramon Angosto 2p, Jaume Amengual 4p, Jordi López 2p, Jaume Serra.

INFANTIL MASCULÍ P2

INMP2: Teclasoft.com 17(23) – Alcúdia 67(88)

Primer partit de la temporada que poguerem jugar, ja que la setmana pasada a Inca no el pogurem disputar perque els contraris no tenien les fitxes. Fou un partit contra un rival molt dur que realizà una presió asfixiant durant els 40 minuts, la qual cosa els nostres jugadors no saberen sortir-ne bé la majoria de les vegades. Tot i el resultat, cal tenir paciència amb aquests jugadors, ja que esteim a principi de temporada amb un equip on molts dels jugadors són de primer any o, fins i tot és el primer any que juguen a bàsquet. Tendrem tota la temporada per millorar en tots els aspectes.

Jugaren: Francesc Barcelo, Francisco D. 2p, Facundo, Ferran 7p, Andreu, M.Villalonga, Lino 2p, Alejandro 6p, Juanma 5p i Miquel Far 1p.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com