CrĂČnica de la setmana 18_11_2009

19 octubre 2009 | Por RedacciĂłn | Categoria: Atletismo, Baloncesto, Otros Deportes

Resultats:

SNMB: Unicmall 69 – Hostial Nadal 49

JNMA: Parc CafĂš 56 – Manacor 72

JNF92: SĂłller 26 – De Cap a Peus 66

CDM: Instal·lacions Cala Murada 67 – Portocristo 45

INF: Parc CafĂš 43 – BĂ squet Pla 48

INMP3: Sa Pobla 61 – Alavenga.com 60

INMP2: Teclasoft.com 17 – AlcĂșdia 67

PROVINCIAL MASCULÍ B

UNICMALL 69-HOSTAL NADAL (SOLLER) 49

Brillant partit ple d’emociĂł, de bon joc i de gran lluita per part del dos equips, i Ă©s que malgrat la diferĂšncia final la tranquil·litat del resultat no arribĂ  fins als darrers minuts. A destacar que els felanitxers no caigueren en el parany tĂ­pic dels sollerics, joc molt dur que en diferents moments es transforma en clares agressions per part d’algun jugador solleric.

El partit, després dels dos primers quarts molt igualats es va rompre en el tercer amb un parcial felanitxer de 25-12. Hem de comentar que la tripleta Fullana-Cesar-Matito fou decisiva ja que entre ells tres feren 49 punts, i aconseguiren imposar el seu ritme de joc en tot moment.

Destacam el 20 punts, 10 rebots, 9 faltes rebudes, 6 pilotes robades i 5 assistùncies d’en Cùsar.

Jugaren el partit M Angel 3, J Morey 2, Pere S, PJ Fullana 12, Mateu 17, CÚsar 20, MA Montaño 3 i Miquel B 2, M Rigo 2, Sacares 8.

JUNIOR MASCULÍ A

PARCAFÈ 56- MANACOR 72

Bon inici de partit del ParcafĂš posant-se per davant en els primers minuts de joc, perĂČ de ben prest l’equip local es desinflĂ  arribant a perdre tots els quarts del partit per 2 o 5 punts (14-16, 10-14, 18-23, 14-19).

Hem de dir que els felanitxeres feren el pitjor partit de la temporada jugant de forma molt poc intensa, amb una fluixa defensa i un atac molt desorganitzat. Aquest partit fou el reflex de la darrera setmana on s’arribaren a acumular fins a 4 absùncies per diferents lesions.

Destacam el baix percentatge d’encert en llançaments relativament senzills com per exemple 4/17 en entrades.

Jugaren el partit TiĂ  G 8,Toni S 3, Bernat M 6, MJ Sacares 20, Jordi B 2, Arnau B 2, Jordi S 2, Miquel R 8, Joan Mestre 3, Jaume Vicens 2.

JUNIOR FEM

CAN CABOT, SOLLER 26- DE CAP PEUS 66

Per els que frisen.

13,50 Euros a nes tĂșnel, ningĂș se va fer mal, tornada rĂ pida i soparillo.

Per als que haurĂ­eu vengut, de poder, Ă©s clar.

Treballada victĂČria davant un equip fĂ­sicament superior a nosaltres, basarem al nostre joc en una asfixiant defensa de les lĂ­nees de passada, aixĂČ col·lapsar el joc d’atac de les Sollerines, que estaven ben fermades amb un joc molt rĂ­gid en atac, el joc de perĂ­metre va funcionar, amb unes inspirades Josefina i TomĂ s, na Barci li va costar un poc entrar en joc, d’haver-ho fet en el primer moment, els seus nombres haurien estat d’escĂ ndol, na Guardi va aportar força davall els taulells i va arribar a fer un espectacular coast to coast amb addicional, tambĂ© no sabem si li va tirar els trastos al col·legiat, na Jenny va aportar grans jugades de fora cap a dins, superant a les grans pivots contrĂ ries.

Va esser en els darrers quarts quan vĂ rem aconseguir rompre el joc en el marcador, marcant un bons parcials.

Magda6p., Josefina6p.,BarcelĂł20p.,Jenny4p.,Apple2p.,MÂȘ AntĂČnia TomĂ s 14p.,Turi4p.,MÂȘ del Mar Sevilla 2p., Guardi8p.

INSTALACIONES CALA MURADA 67- POTCRISTO 45

Podem dir que hi va haver dos partits ben diferenciats, un als primers 20 minuts on la bona defensa dels felanitxers, els rapids contraatacs i l’ordre va fer que els visitants fessin 18 punts dels qual 8 desde el tir lliure. Als segons 20 minuts els locals sortiren mĂ©s relaxats, i els visitants mes forts en totes les linees. Ja no es corrien tan be els contraatacs i la defensa no era tan intensa, tambĂ© fruit del cansament. Tot i aixĂ­ hi haguemoments on es veia la feina feta durant els entrenaments i es trobaven bones selecions de tir. En definitiva bon partit i a sguir fent feina.

Destacar:

– Miquel Artigues i TiĂ  Roig amb 8 i 7 pilotes robades cadascun, i a mĂ©s 9 rebots per en TiĂ  tambĂ©

– En Juan Navarro amb 7 rebots i 14 punts

Millorar:

– els conceptes de joc ofensius

– les ajudes defensives

Anotadors:

Miquel Muntaner 10p, Miquel Angel i Tià Roig 8p, Joan Aznar 7p, Bernat 6p,  Pere, Rafel i Josep 4p, Artigues 2p

INFANTIL FEMENÍ

Parc CafĂš 43 – BĂ squet Pla 48

Les infantils varen realitzar un bon partit tot i perdre al final de 5 punts. Aquest equip compta amb 15 jugadores fitxades, 11 de primer any, aixĂČ obliga a rotacions i a aquest partit fins a 9 jugadores de primer any hi havia convocades i aixĂČ es nota a l’hora de realitzar feines o conceptes que d’aquĂ­ a uns mesos ja estaran assumits com a normals:

Moltes errades en passades i en cistelles fàcils prop de l’aro.

Es va tenir intensitat defensiva perĂČ sense saber encara clĂ rament on Ă©s el lĂ­mit entre defensar fort i defensar bĂ©.

Sols un tir lliure convertit de 8 llançats.

Poc balanç defensiu en els seus contraatacs.

Com a conclusiĂł, les coses cada vegada es fan millor, queda encara un bon marge i segur que amb ganes s’aconseguirĂ  completar una bona temporada. S’ha de destacar l’excel·lent partit d’Aina amb 16 punts i 11 rebots.

Jugaren: Cati, Carol, Cova 2, Cris 2, Aysha, Aina 16, Àngels 13, Neus, Joana 6, Isa 2, Marina i Cata 2.

INFANTIL MASCULÍ P3

SA POBLA 61 – ALAVENGA.COM 60

No sĂ© si perque partirem a l’hora de la sesta o perque arribarem massa confiats despres de la victoria aconseguide contra el SĂłller, perĂČ començarem al partit ben adormits on en el primer quart tots els punts que anotarem van Ă©sser de tris lliures (5p) i fins a la mitat del segon quart no varem saber com reaccionar devant de la bufetada poblera arribant aixĂ­ en el descans amb una diferĂšncia de 11 punts avall.

En la segona maitat del partit es pogue veure un partit totalment difarent per part felanitxera ja concentrats i ficats en al partit aconseguirem retallar distàncies en al marcador i possar un poc nerviosos als poblers amb una bona defensa. I en un darrer quart d’infart, mantenguerem un estira i arronsa durat tot el quart per al marcador, que al final del partit es decantà cap a la bande poblera per un sol punt de diferùncia.

Jugaren: Pep Umbert 15p, Miquel Barceló 9p, Marino Talavante 2p, Ginés Parra 15p, Xisco Barceló 8p, Sebastià Grimalt 3p, Ramon Angosto 2p, Jaume Amengual 4p, Jordi López 2p, Jaume Serra.

INFANTIL MASCULÍ P2

INMP2: Teclasoft.com 17(23) – AlcĂșdia 67(88)

Primer partit de la temporada que poguerem jugar, ja que la setmana pasada a Inca no el pogurem disputar perque els contraris no tenien les fitxes. Fou un partit contra un rival molt dur que realizà una presió asfixiant durant els 40 minuts, la qual cosa els nostres jugadors no saberen sortir-ne bé la majoria de les vegades. Tot i el resultat, cal tenir paciÚncia amb aquests jugadors, ja que esteim a principi de temporada amb un equip on molts dels jugadors són de primer any o, fins i tot és el primer any que juguen a bàsquet. Tendrem tota la temporada per millorar en tots els aspectes.

Jugaren: Francesc Barcelo, Francisco D. 2p, Facundo, Ferran 7p, Andreu, M.Villalonga, Lino 2p, Alejandro 6p, Juanma 5p i Miquel Far 1p.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan CapĂł

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federaciĂłn, o estĂĄs relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquĂ­ puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com