C.Voley Soller Senior masculí: 3 – 2 CV Son Ferrer (28-30 / 25-15 / 25-22 / 24-26 / 15-13)

19 noviembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Volley

Un altre partit d’infart el que ens brindaren els homes del sènior masculí dissabte passat al pavelló de Son Angelats. Si fa una setmana a Vilafranca es produïa la gran gesta de remuntar un  2-0 en contra, aquesta vegada l’exhibició de joc no va ésser menys.

 
Just a l’inici del primer set ja va quedar palès que els dos conjunts eren força igualats, amb uns llargs intercanvis de punts que no deixaven escapar a cap d’ells. Tot el joc es va desenvolupar dins aquesta tònica fins arribar als punts finals sense un clar favorit a la victòria, pel que el set es va allargar més enllà del punt 25, salvant cada equip diverses pilotes de set fins que va arribar l’error dels sollerics.
 
Després del dur cop que sempre suposa perdre un primer set i més si és amb un resultat tan voluminós com és el 28-30, és del tot difícil saber-se refer. Però els sollerics no tan sols ho feren sinó que a més d’una forma contundent, igualant el matx amb un lluminós que s’aturà al punt 15 pel conjunt calvianer. Amb un joc molt més intens i agressiu que l’anterior i amb una mentalitat molt més competitiva, els punts anaren caient del costat local. Un servei més eficient i un treball defensiu amb més concentració sobretot en el bloqueig, facilitaren molt les coses.
 
Amb el nivell de confiança pels niguls i amb molta concentració en el joc per a no deixar-se sorprendre pels visitants, els de la Vall seguiren amb la mateixa tònica que al segon set i tingueren el joc controlat en tot moment, llevat dels sempre difícils punts finals on sempre costa tancar el set.
 
El Son Ferrer es va trobar al quart set amb un marcador en contra seu i va sortir esperonejat, a jugar-se tot pel tot, sabent que no tenien res a perdre. Milloraren el seu servei i el seu atac, que amb un augment de la intensitat en defensa fruit dels diversos canvis de jugadors, els serví per posar amb molts de problemes al CVS. Altre cop es tornava al joc del set inicial, sense un clar dominador. Les forces començaven a afluixar en el costat del Sóller i la majoria dels seus components sentien petits problemes físics. I és que ja es duien més de dues hores de partit! La major banqueta dels visitants va ésser clau i disposant d’homes frescs va fer servir aquest factor en els punts finals per a igualar el partit.
 
Una vegada més s’arribava al cinquè i definitiu set. I amb aquest ja era el tercer d’enguany (Artà, Vilafranca i Son Ferrer) amb un bagatge d’una derrota (Artà) i una victòria (Vilafranca). El nostres homes es varen arengar a la banqueta prometent el màxim de lluita per a poder brindar la victòria al nombrós públic assistent tot i ésser més de les 22.30h, i també als diferents components de l’equip que per diverses causes no havien pogut participar en el partit (Biel, Rafel, Alfons, Pep Campillo, Pepllu, Miquel Coll «Corona»). Va ésser en aquest joc on cada un dels jugadors va aportar el seu petit granet d’arena al límit de les seves forces, on cada bot i cada defensa semblaven un mur impossible de superar. Però cada un d’aquests homes no va voler baixar els braços, s’havien compromès a donar-ho tot i havien de complir la seva paraula. I tot aquest gran esforç va donar el fruit desitjat, la victòria per un ajustat 15-13 final, arribant a l’èxtasi, a sentir-se cada partit que passa millors jugadors i que ens permeti ésser un equip que miri de cara a qualsevol conjunt d’aquesta lliga i que es faci respectar per tots ells.
 
Un cop més l’equip demostrà la seva maduresa en el joc assolida amb els anys i en la part personal de cada un dels seus components, enfrontant-se a les adversitats de l’edat i les obligacions que tenen cada un d’ells. Ara ja es pot dir que aquest equip ha arribat a la seva plenitud en el joc, i la prova està en que ara ja sap com disputar i guanyar cinquens sets. Enhorabona cracks!

 (C.V.Soller)i informa deportebalear.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com