JORNADA COMPLETA PER TANCAR EL MES DE NOVEMBRE

26 noviembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
Son Pardo

La darrera jornada del mes de novembre presenta un programa de deu carreres, les
més interessants del qual són el Critèrium dels 5 Anys “La Caixa”, el Campeón de Campeones i el Premi Memorial Ramón Aguiló.
La direcció de Son Pardo ha avançat la reunió a les 15.00h. per poder disputar les deu curses i donar l’opció als aficionats de poder gaudir del partit F.C. Barcelona – Real
Madrid C.F.
La primera en disputar-se, en quart lloc del programa, és el premi Campeón de Campeones, una prova a la que s’enfrontaran 6 cavalls nacionals de tres anys. La cursa
compta amb un recorregut de 2.700 metres i una dotació de 3.000 euros en premis.
Els pocs participants, fan que sigui una carrera molt oberta, on qualsevol producte podria sorprendre.
Els darrers resultats obtinguts fan que dos cavalls despuntin per sobre dels altres: Sulky Biniaty, de la Quadra Crismi, que s’imposà fa 15 dies al Premi Fliper Star i Sybila de Kor,
que conquerí la segona plaça a la mateixa cursa, després de tres victòries consecutives. En aquesta ocasió Sulky Biniati torna a repetir conductor, l’aprenent Miquel Juan, mentre que Sybila de Kor serà dirigida per Joan Toni Riera.
Just després es durà a terme el Premi VII Memorial Ramón Aguiló, prova per a productes nacionals de quatre anys damunt 3.100 metres. La cursa està dotada amb 2.000 euros.
Dels set participants, la que te més probabilitats de fer-se amb el triomf és Omni Maker SB. L’egua de Toni Roca finalitzà segona al Critèrium dels 4 Anys “El Corte Inglés”, després d’una ratxa de tres victòries consecutives, pel que se perfila com la favorita de la carrera. Oh Deco SB i Omar de Font seran els animadors del Memorial, mentre que Oliver CG lluitarà per una plaça entre els primers classificats.
El plat fort de la reunió serà la setena carrera, el Critèrium dels 5 Anys “La Caixa”, prova per a cavalls de la lletra “N” amb un recorregut de 2.600 metres. La cursa posa en joc un total de 4.000 euros en premis i una inseminació del semental Buvetier d’Aunou per al propietari del cavall guanyador. A més, pels apostants, la prova comptarà amb un fons de quartet de 1.351 euros.
Nit de Llevant és la gran favorita, després de cinc victòries i una segona plaça a les sis
darreres curses disputades.
Nardon DF, després de la seva bona actuació, serà el principal rival de l’egua de Distribucions Llevant, juntament amb Nepal, que en aquesta ocasió serà menat pel seu propietari, Santiago Salord.
Completaran el programa una concertada per a Dames, el Campionat de Mallorca d’Aprenents, una reservada als Amateurs i el Premi Internacional.

PULSA SOBRE PARA DESCARGAR

Descargar programa

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com