27 noviembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

Primera jornada dels equips mini masculins del nostre club amb grans victòries.

Artà 33 – Joan Capó 83

Manacor 11- Joan Capó 61

MINI MASCULÍ BONS ACABATS

Primer partit de la temporada i primera victòria. Partit còmode que deixàrem sentenciat als dos primers quarts amb parcials de 9-22 i 6-28. L’equip va començar bé en defensa i bé en atac però al tercer quart ens relaxàrem i el següent parcial fou de 12-15, finalment, amb el 3-17 del quart posterior es tancà el marcador. Comentar que férem una bona defensa als primers quarts però que desprès tots abaixarem els braços en defensa i això ens va dur a rebre més punts dels que tocaria, amb badades defensives greus que no podrem tenir contra rivals més forts. També ens relaxàrem en el rebot defensiu i la precipitació en atac va fer que perdéssim moltes de pilotes i que el joc fós travat.

A millorar:

• Defensa: no podem baixar els braços tan fàcilment.
  • Rebot defensiu.
  • Pilotes perdudes per voler partir abans d’ora.

A destacar:

• La dupla anotadora Miquel Villalonga/ Pere Fiol, amb 28 i 27 punts respectivament.
  • L’atenció que posaren tant en Pere com en Ferran robant 8 i 5 balons respectivament, per 2 i 0 de perduts.
  • L’anotació de l’equip en general, tots els jugadors anotaren.
  • La visió de joc de Jaume Manresa que va donar 4 assistències.

Per acabar, donar l’enhorabona als jugadors que malgrat haver de millorar algunes coses han començat molt bé i pareix que tot anirà bé si feim feina com fins ara. Enhorabona!

MINI MASCULÍ JOAN CAPÓ

Primer partit oficial dels minis de Joan Capó i primera victòria, tot i que contra un rival més “jovenet” que els nostres jugadors. Destacar l’actitud defensiva dels felanitxers i una notable millora en la ubicació en la pista i la utilització dels espais. Ens falta millorar la faceta d’entrades a cistella, de les quals en vam fallar 27! En quant a les anotacions, destacar les dels més joves, entre elles els 25 punts de’n Joan León, 17 de’n Xisco López i els 14 de’n Toni Defelipe, tot i que tots els jugadors varen fer molt bones aportacions i bon joc en equip. A seguir!

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó