CV SON FERRER 3 CV SÓLLER 0 , LES BAIXES DEL CONJUNT SOLLERIC, DECISSIVES

3 marzo 2010 | Por Redacción | Categoria: Volley

El conjunt solleric es presentava al pavelló de Son Ferrer (Calvià) amb les baixes importantíssimes de l’entrenador-jugador Toni Pericàs, Queltxa i Joan Damià per a disputar el partit aplaçat el dia de carnaval, el que provocà gaudir d’una plantilla inèdita aquesta temporada. Es decidí jugar un 4-2 amb el sis inicial següent: – Pep Tugores (en aquest cas col·locador, amb lligaments del genoll romputs i «no puc jugar») – Rafel Oliver (central-atacant habitual, en aquest cas amb lumbàlgia aguda i «que jugui un altre que jo no puc») – Pep Campillo (atacant, tot voluntat i esperit, «si he de jugar jo tot sol, ho faré») – Alfons Ramon (col·locador en aquest cas, ja que és el comodí de l’equip i que s’estrenava enguany en aquesta posició, «au arregla’t») – Felip Reynés (central-atacant desentrenat, «faré el que pugui, però…posa-me-la!!!») – Toni Colom (atacant habitual i, per tant, «fes-te càrrec de l’equip i amb aquest mal de cap estiràs al mateix nivell que la resta») A la banqueta, dues novetats més: – Biel Vidal (atacant, «fa dos mesos que m’han operat el genoll i no he entrenat, però si he de jugar, jug») – Pep Lluis Calvo (central-atacant, «jo cridaré i animaré tot el partit així us motivaré, i si he de jugar, jug»)
El calendari no permetia disputar-lo cap altre dia i s’hagué d’afrontar d’aquesta manera, el que suposava en principi sortir amb inferioritat. Però mai es sap i les esperances dels sollerics residien en el resultat a favor que s’havia aconseguit a la primera volta contra aquest conjunt, el que feia que es cregués amb certes possibilitats de victòria.
Però a l’inici del primer set, gran part d’aquestes esperances es volatilitzaren. Mentres els nostres encara discutien com s’havien de col·locar dins la pista, el Son Ferrer ja els hi havia endossat una desena de punts, i quan es començaren a situar, el set s’havia acabat.
Tot i els problemes i la pallissa del primer set, la motivació i les ganes de competició romanien intactes. Els de la Vall sortiren amb totes les seves forces i voluntat a disputar el set. I trobaren la recompensa a tant d’esforç en forma de marcador ajustat al final del joc. Però una errada nostre al servei i un defensa del conjunt local propicià el resultat final 25-23. Quina llàstima! Però la sensació d’haver pogut plantar cara i haver disputat el set fins el final, es reflectia a les cares dels sollerics.
En el tercer set es tornà a intentar, però el potent atac per centre del Son Ferrer no es podia defensar i per aquest lloc el conjunt local trobà la seva millor arma per a fer-se amb el partit.
Així doncs, important contrapeu que esperem que no afecti a l’objectiu final de mantenir la categoria a Primera Divisió Balear.
Aquest dissabte dia 6 de març a les 16:oo h al poliesportiu de Na Capellera es disputarà el partit de la segona volta contra el Manacor, un equip que es troba situat un lloc per sobre dels sollerics a la classificació amb una victòria més, el que permet tenir esperances de que els nostres ens brindin una nova victòria a la lliga. MOLTA SORT i 1,2,3…SÓLLER!