El Centre de Tecnificació de Tennis de Manacor ha acollit el Campionat de Mallorca de tennis per equips

28 marzo 2010 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Tenis de mesa

Aquest cap de setmana, el Centre de Tecnificació de Tennis de Manacor, ha acollit el Campionat de Mallorca de Tennis per equips. En categoria benjamí masculí, s’ha proclamat campió el ITM Platja de Santa Ponsa, front el C.T. Artà que ha resultat segon classificat. Tant en aleví masculí, com en infantil masculí, s’ha repetit el resultat, resultant primer classificat el Club de Tennis Manacor, proclamant-se subcampió el Sporting T.C.

S’han pogut veure partits realment disputats, sent decisiu en moltes de les confrontacions l’últim punt de dobles. En el cas dels benjamins i alevins, els partits de dobles s’han disputat en la pista coberta. En definitiva, l’alt nivell dels participants, unit a un temps immillorable i unes idònies instal·lacions, ha fet que el primer esdeveniment d’aquestes característiques que se celebra en el nou Centre de Tecnificació de Tennis de Manacor es tanqui amb un important èxit de participants i de públic.

El director de l’Escola Balear de l’Esport, Joan Pericàs i el president de la federació de Tennis de les Illes Balears, Jaume Amengual, han lliurat els trofeus als vencedors d’aquest campionat.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com