Recepció Borussia Dortmund

14 mayo 2010 | Por Redacción | Categoria: 1ª División, Fútbol

Recepció Borussia DortmundAvui divendres tenia lloc a les 20:00 hores a l’Hotel Castillo Son Vida la recepció oficial del RCD Mallorca i Ibatur a l’equip alemany del Borussia Dortmund que des d’avui i fins dilluns s’allotja a la nostra illa per dur a terme una estada de preparació. Per part de l’entitat mallorquinista el gerent Juan Barrios els agraïa haver escollit les instal·lacions del club i donar continuïtat així a la bona imatge turística de la que gaudeix d’illa a Alemanya.

D’altra banda, Vicens Torres, director general de Promoció Turística també els donava la benvinguda. I és que el RCD Mallorca amb el suport d’Ibatur ha firmat un conveni amb la Bundesliga pel  qual equips de la primera divisió alemanya podran gaudir de les nostres instal·lacions i promocionar Mallorca al país germà també com a lloc adient per a concentracions esportives. Wolfgang Wiesner, cònsul alemany a Mallorca ha donat a conèixer als professionals que ja es compta amb una penya mallorquinista alemanya.

Per part de l’equip alemany hi eren presents jugadors, cos tècnic amb  l’entrenador Jürgen Kloop al capdavant; el director general del Borussia Josef Schnneck i ambdues entitats s’han donat cita en un marc com és l’Hotel Castillo Son Vidal que dirigeix John Veensma.

Informa: Deporte Balear fuente:   y fotos     rcdm.es

no se han encontrado imágenes

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com