El At Baleares ya es de 2 B

23 mayo 2010 | Por Redacción | Categoria: 2ª División B, Fútbol

El Baleares consigue su triunfo ante el  Tudelano y su ascenso directo a segunda división B,  un partido lleno de contratiempos para el club Balear, tarjetas, lesiones etc.

Mas tarde más información

L’Atlètic Balears, ha aconseguit l’ascens tot i que ha perdut al camp del Tudelano 2-1, i d’aquesta manera ja són de 2ªDivisió B. L’equip d’Ángel Pedraza, que va guanyar a Palma 1-0,  no ha tingut les coses fàcils, i amb deu jugadors ha estat capaç de capgirar el marcador, ha estat Gio de penal qui ha marcat el gol que duia els blancs i blaus a assolir una fita més a la seva història, i torna a la categoria de bronze.

L’equip d’Ángel Pedraza, ha quedat amb deu homes a la segona part,  i amb l’eliminatòria perduda, al minut 28 de la segona part el Tudelano s’avançava 2-0, i tot pareixia indicar que els Balears hauria d’esperar, però Gio en el 37 de la segona part i de penal, col·locava el 2-1 en el partit, i l’ascens a l’abast de la mà.