El Mini C acomiada la temporada

4 junio 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

El Mini masculí C va posar el dissabte passat punt i final a la temporada participant, com a representant del club, en la XXII Diada d’esport base que organitza el Col·legi Sant Francesc a les instal·lacions del poliesportiu de Sant Ferran a Palma.

Els jugadors varen poder gaudir d’un matí de bàsquet disputant partits informals contra altres equips participants però sense establir cap tipus de competició ni classificació.

Anteriorment havia finalitzat la lliga amb dues derrotes, contra Hispània i Cide, en les que tots els jugadors gaudiren de molts de minuts, acabant, tot i això, la competició amb un balanç positiu de victòries/derrotes. La setmana passada, com a última d’entrenaments tots junts, els jugadors varen disputar un interessant torneig de tres contra tres entre ells, en el que s’ho passaren d’allò més bé, jugant al seu aire i intentant demostrar el que havien après durant la temporada.

Una temporada on els objectius principals, el de gaudir a cada entrenament, començar a conèixer què és aquest esport que tant ens agrada i tenir clar el significat d’una paraula molt important, i no només en el bàsquet, com és la paraula “equip”, es poden donar per complerts. Ho demostra, especialment el de passar-s’ho bé,  la massiva assistència als entrenaments i la il·lusió que hi han posat tots els jugadors, la mateixa que ha fet que els inconvenients d’entrenar moltes vegades amb 16 a mitja pista no es notassin. Una il·lusió per aprendre cada dia una coseta més que el dia anterior i esperar amb ànsia el proper partit per a posar-ho en pràctica.

Aquest ha estat el primer pas d’un llarg camí. Viure el bàsquet com un joc i una diversió, preparant-se per més endavant viure’l com una competició i, per què no, algun dia com una professió. L’important és no perdre mai la il·lusió.

Ara s’ha de donar una passa més. Alguns, pocs, passen a una categoria nova, amb entrenadors nous, els altres seguiran amb les cistelles petites, les de mini, una temporada més, amb nous companys que pugen dels benjamins o, tal vegada, formant part del mini especial. S’ha de seguir el camí començat aquesta temporada, s’ha de seguir millorant cada dia per ser millors jugadors i, sobre tot, millors persones.

Finalment un agraïment als pares. Uns pares que en tot moment han estat al nostre costat no fallant a cap desplaçament i compartint els objectius de l’equip. Uns pares comprensius amb els ‘cinc minutets’ que sempre s’allargava l’entrenament (és que ens ho passàvem molt bé…) i als que esperam haver correspost en la confiança que han dipositat en el club.

Zapatillas……..

no se han encontrado imágenes

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com