Dijous, 17 de juny, L’Escola Nacional de Vela Calanova hissa la bandera blava

16 junio 2010 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes

L’Escola Nacional de Vela Calanova, ha estat guardonada amb la Bandera Blava, distintiu que atorga anualment la Fundació Europea d’Educació Ambiental.

Per tal motiu, el delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González, acompanyat pel director de l’Escola Nacional de Vela de Calanova, Jesús Salom hissaran oficialment la bandera blava concedida a Calanova.

A l’acte, també hi seran presents el director de la Residencia Reina Sofia, Kiko Villalonga, el president de la Federació Balear de Piragüisme, Juan José de Salabert; el president de la Federació Balear d’Activitats Subaquàtiques, Juan José Más; el president de la Federació Balear de Pesca, Mateu Bauçà i el vicepresident de la Federació Balear de Vela, Ramon Lleonart.

Aquest guardó se concedeix per tal d’assegurar el compliment continuat dels criteris específics, tals com la qualitat de les aigües, la informació i educació ambiental, la gestió mediambiental i la seguretat i serveis.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com