RESUM CURS 09/10 EBF (II)

22 junio 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Resum Benjamí Sant Alfons B (femení), per Cèsar

Aquest era un equip destinat, a principi de curs, a lluitar per intentar guanyar qualque partit (si era possible), a causa de la inexperiència de la majoria de les seves jugadores. La bona feina feta més la fluixa qualitat de la categoria a la comarca han fet que hagi estat possible acabar amb uns números més que respectables: 5 partits guanyats, 7 perduts, 222 punts a favor i 257 en contra.

La paraula que defineix la temporada d’aquestes nines podria ser la de FEINA, que ha fet que hagin aconseguit una gran evolució en el seu joc tant individual com colectiu. Han fallat a pocs entrenaments i han aprofitat el temps. Una dada a tenir en compte és que només una nina de les 10 que són, no ha aconseguit anotar, cosa que diu molt del grup.

Individualment, destaca na Yolanda Garrido, máxima anotadora de l’equip amb una mitja de més de 5 punts per partit. Seguida de la seva companyera M.Antònia Castejón amb un poc més de 4 punts per partit. També podem destacar l’evolució de jugadores com na Maria Agüera, però sobre tot de n’Apol·lònia Cerdà que acabà la temporada essent una peça clau de l’equip.

Esperem que el seu rendiment segueixi millorant tant ràpidament…

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com