Martín Fiz participarà diumenge a la cursa popular de Sant Bartomeu

13 agosto 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

L’excampió del món de Marató, Martín Fiz, ha anunciat la seva participació a la XXXI edició de la Cursa Popular Ciutat de Sóller, que es celebrarà el proper diumenge en el tradicional recorregut de 8’9 quilòmetres Sóller – Port de Sóller – Sóller.

Fiz, que l’any 1995 va obtenir la medalla d’or en el Marató dels mundials d’atletisme celebrats a Gotemburgo, ha acceptat la invitació que li han fet arribar persones properes a l’organització de la cursa.

En aquest sentit, la seva presència a la línia de sortida de la Plaça de la Constitució serà un dels atractius de l’edició d’enguany.

A més del títol de campió del món de Marató, Fiz acumula un  excepcional palmarès. Ha guanyat nombroses proves d’aquesta distància arreu del món, en els Jocs Olímpics de l’any 1996 va obtenir la quarta posició i als mundials d’Atenes de 1997 va rebre la medalla de plata.

El solleric Tòfol Castanyer, per la seva banda, també participarà a la popular sollerica. Castanyer intentarà revalidar el triomf aconseguit l’any passat.

Sortida a les 9:30 hores

El tret de sortida a la cursa es donarà a les 9:30 hores del dematí. Els atletes de les categories sènior hauran de completar el mateix recorregut que en anys anteriors, tant de baixada com de pujada.

Les categories benjamins, alevins i infantils tendran un circuit d’un quilòmetre dissenyat especialment per ells a través del carrer de Sa Mar, la Plaça d’Amèrica, la Gran Via i el carrer de la Rectoria. La sortida es donarà als voltants de les 9:35 hores.

La recollida de dorsals es farà el dissabte capvespre a l’Ajuntament, així com el mateix diumenge dematí per tots aquells atletes forans.

La secció d’atletisme del Círculo Sollerense ha previst premis per als tres primers classificats de cada categoria, així com als millors masculins i femenins de la classificació general.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com