TERCERA DIVISIO. FERRE 0 – SANTANYI 1

30 agosto 2010 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol

Avui ha començat sa temporada a sa Tercera Divisio, en un partit en que hem perdut per un marcador ajustat davant un dels equips candidats a quedar amb els 4 primers.

Hem començat es partit controlant i dominant, en que hem fet una bona pressio en els mallorquins, que no han tingut opcions en els primers 25 minuts de partit, haguessim pogut avançar nos en es marcador, ja que hem tingut 3 bones arribades, en que hem trencat sa defensa del Santanyi, pero no hem estat encertats, i a poc a poc es visitants que disposen de un equip amb bastanta experiencia dins sa categoria han entrat dins es partit i en els darrers 15 minuts el joc ha estat mes igualat, han tingut una bona ocasio que ha salvat en Sastre.

Hem arribat en el descans amb es marcador inicial, i es bon gust que haviem fet uns bons moments de futbol en es començament, i aquesta ha estat sa mateixa dinamica en es començament del segon temps en que hem tornat a dominar es partit durant els primers 15 minuts, en que hem tornat a tenir alguna ocasio, pero no hi ha hagut manera de superar sa porteria defensada per en Linares, i en una de les primeres arribades del Santanyi en aquest segon temps ha arribat es gol que els ha donat sa victoria en es minut 20, un resultat que ha estat molt dificil de poder igualar, ja que s’han defensat amb bastant d’ordre i concentracio, tot i que els nostres jugadors ho han intentat fins es final, no ha pogut ser.

Per es joc mostrat per els dos equips, almenys haguessim merescut un empat, ja que es joc ha estat, controlat en diferents fases per els dos equips, pero aquesta categoria a vegades es injusta, i els equips que tenen qualitat ho saben aprofitar.

La segona jornada, la jugarem dissabte que ve en es camp del Llosetense, un equip que s’ha ben reforçat amb bons jugadors, com es el cas de l’ex sportinguista Manel Sala.

Anims aixo tot just ha començat.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com