El Menorca Bàsquet s’adhereix a la campanya “Suma Valors”

23 septiembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

El Menorca Basquet s’adhereix a la campanya “Suma Valors”, promoguda per la Delegació de la Presidència per l’Esport per impulsar les bones pràctiques esportives a la societat. A aquesta campanya s’han sumat recentment esportistes com Jorge Lorenzo, Rudy i Marta Fernández.

En aquest projecte es duran a terme tot tipus d’activitats formatives, informatives i participatives en diferents àmbits, per exemple unes jornades sobre esport i gènere, esport i discapacitat o esport i empresa en les que es posa de relleu la importància de l’esport com eina social.

El projecte “Suma Valors” és un dels eixos principals de feina de la Delegació de Presidència per a l’Esport, en el que s’aprofitarà el retorn positiu que ofereixen els nostres esportistes i els seus èxits per sumar-los  a aquesta iniciativa i que serveixin d’exemple als més joves.

L’esport és una eina social necessària que ha de contribuir a que valors com el joc net, la integració, la solidaritat, l’esforç i capacitat de treball es equip, es desenvolupin i perdurin entre les persones i contribueixin en el seu desenvolupament físic, psíquic i moral.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com