Les carreres del municipal de Manacor tornen a l´horari d’horabaixa

7 octubre 2010 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

La quinta carrera, Premi Dinamique R, té la major dotació en premis

Dissabte, 9 d’octubre, les curses de trot a l’hipòdrom municipal de Manacor tornen a l’horari d’horabaixa, una vegada conclòs el calendari hípic d’estiu. I ho fan amb una interessant oferta de 9 curses, des de les 16 hores fins a les 19,20 hores.

A destacar la cinquena carrera, Premi Dinamique R., reservat a cavalls de cinc i més anys, nacionales, amb un recorregut de 1.725 metres, amb sortida autostart, i una dotació en premis de 900 euros. El total en premis es de 5.550 euros.

Pels apostants, la setena carrera (Premi Boy Som, a les 18,30 hores) amb un fons garantit de 350 euros, la vuitena (Premi Cesar de Saint Pol, a les 18,55 hores) amb un fons garantit de trio de 500 euros, i la novena (Premi Selfon, a les 19,20 hores) amb un fons garantit trio especial de 600 euros, són curses a tenir en compte.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com