Ajornada la diada del Criterium dels 2 anys-Diario de Mallorca

12 octubre 2010 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

El programa previst per avui matí  es trasllada a l’horabaixa de dissabte i la reunió de la tarda de avui, amb el Criterium com a carrera estel·lar, tindrà lloc el proper diumenge horabaixa.

Les fortes pluges d’aquesta matinada han obligat a ajornar al proper cap de setmana les 18 curses de trot que en doble sessió (matí i horabaixa) estaven programades per avui dimarts. La direcció de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca (IEHM) ha acordat convocar per a dissabte horabaixa, dia 16, les 9 carreres que estaven previstes per al matí i el migdia d’avui, i celebrar la reunió, també amb 9 carreres, de la tarda d’avui el proper diumenge horabaixa.

Així idò, la cursa del Criterium dels 2 anys-Diario de Mallorca es correrà el proper diumenge, 17 d’octubre.

L’ajornament a dissabte horabaixa de les 9 carreres de la diada d’avui matí obliga a suspendre la reunió prevista per aquest dissabte, 16 d’octubre, a l’hipòdrom municipal de Manacor.

Esperem que el temps acompanyi la celebració de la doble jornada hípica del proper cap de setmana a Son Pardo.

Palma, 12 d’octubre de 2010

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com