LA CAIXA I LA FFIB RENOVEN EL CONVENI

22 octubre 2010 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Seguimiento

El delegat Territorial de «la Caixa» a les Illes Balears, Josep Ramón Fuertes, i el president de la FFIB, Miquel Bestard, han firmat la pròrroga del Conveni de Col·laboració entre les dues entitats. El Conveni està vigent des de 2007, i gràcies a ell els clubs de futbol reben gratuïtament material sanitari i de prevenció.
En el mateix acte, celebrat a la seu de la Federació i al qual han assistit representants dels equips, s’han repartit els primers maletins de primers auxilis d’Oxidoc que s’ofereixen aquesta temporada a tots els clubs.

.

.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com