ENTREGA DIPLOMES CURS TAEKWONDO

6 noviembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes

El Delegat de la Presidència per l’Esport realitza l’entrega de diplomes del curs d’alta competició de taekwondo organitzat pel gimnàs Kukkiwon

El delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González, ha assistit aquest dissabte a l’entrega de diplomes del curs d’alta competició de taekwondo organitzat pel gimnàs Kukkiwon i amb el suport de la Federació Balear de Taekwondo. L’acte ha reunit a més de 80 nins i joves practicants d’aquest esport.

El president de la Federació Balear de Taekwondo, José Ignacio Ramírez Manent, ha entregat al delegat una katana en agraïment a l’activitat desenvolupada pel foment d’aquesta modalitat de combat. El director tècnic del gimnàs Kukkiwon, Toni Navas,  ha fet entrega d’un obsequi al delegat de la Presidència per l’Esport  pel suport rebut.

El delegat ha destacat la tasca realitzada pel foment de la pràctica esportiva. A l’acte han assistit Joel González i Rosana Simón, ambdós campions del Món  i campions d’Europa de taekwondo.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com