Crònica empreses

17 noviembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

Sa Pobla 51- Joan Capó Rte Es Cruce 64

Sortida complicada davant un equip dur i lluitador que posà les coses molt complicades des del primer quart, 16-10 pels locals. A partir d’aquí s’engrassà la maquinària blaucel arribant al descans amb una mínima victòria visitant, 25-27. El tercer quart fou el on es va rompre el partit, 15-27 de parcial, dominant els felanitxers la pintura de les cistelles tant defensiva com ofensivament, destacant en aquest aspecte en Toni Veny i en Guillem Amengual. El darrer quart fou molt igualat, controlat en tot moment pels nostres jugadors.

I el postpartit fou encara millor, sopar de sípia en ceba i de frit coentet així com toca a Sa Pobla.

Destacam, a més del sopar, el retorn als equips felanitxers de la llegenda Guillem Amengual, autor de 20 puntets, 11 rebots i 8 faltes rebudes, tot això amb només 19 minutets.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó