Dilluns s’estrena ‘Una mirada al món del trot’, un documental didàctic patrocinat pel Consell de Mallorca

19 noviembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

La projecció tindrà lloc al Centre Cultural sa Nostra a les 20 hores i comptarà amb la presència del president de l’Institut de l’Esport Hípic, Antoni Nadal

Una mirada al món del trot és el títol del documental que el proper dilluns, 22 de novembre, s’estrenarà en el Centre Cultural sa Nostra (C. Concepció, 12, de Palma), produït per Muntaner Comunicació amb el patrocini del Departament de Cultural del Consell de Mallorca i amb la col·laboració de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca. El documental va dirigit especialment als escolars per tal de donar-los a conèixer el món del trot: la seva història, la competició i altres aspectes de l’entorn hípic centrat en aquesta disciplina esdevinguda esport nacional de la nostra comunitat autònoma.

El documental serà projectat posteriorment en totes les visites escolars programades a l’Hipòdrom de Son Pardo, en el marc de la promoció del trot que du a terme l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, que presideix Antoni Nadal, el qual assistirà a la posada en escena d’aquest material didàctic que patrocina el Consell de Mallorca.

Una mirada al món del trot ha estat realitzat per Miguel Ramón amb guió de Jaume Gomila, cronista habitual de trot en el diari Balears, amb fotografia de Mariano Fuster i amb la supervisió de Jordi Muntaner.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com