BSA 52 – Alcázar 62, Primera femenina

23 noviembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

22/11/10 – Segona derrota de l’equip al «Germanes Rullan» en un partit on ambdós equips disputaren un partit molt espès i que es va decidir a la pròrroga després de que a falta de 12″ per acabar el partit, amb 49-49 al marcador, una penetració local que per ventura era falta, va acabar amb errada i amb la seva protagonista, na Joana, a la infermeria amb una cella trencada.

A partir d’aquí el temps extra només va tenir un color, el vermell de les menorquines que endossaren un parcial de 3-13. El nostre equip pateix durant aquest mes de competició un espessor inusual, degut a molts de factors, físics, baixes, circumstàncies personals, etc.. que esperem es sobreposin i tornem a exhibir les nostres senyes d’identitat, perquè recordem que encara falten mes de dos mesos per començar la competició de lliga.

BAHÍA SAN AGUSTÍN: C.SIMON (2), E.MARQUÉS (12), M.MONTOYA (4), L.MIRA (5), M.JIMÉNEZ (4), A.ALBERT (2), C.MONTOYA (2), J.ADROVER (5), R.RÁMOS (4), M.ALZAMORA (12).

ALCAZAR MAHON: E.PONS (16), M.LINEROS (3), P.GOMEZ (2), TERZIEV (2), M.ROLLAN (19), C.VIDAL (0), J.VIDAL (3), A.POCINO (17), GELABERT (0), A.PONS (0).

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com