Gran Premi del Criador 5 anys.

28 noviembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote

Omar de Font guanya el Gran Premi del Criador dels 5 anys

Trébol s’emporta sense dificultats el premi Campió de Campions

El Gran Premi del Criador dels 5 anys ha estat guanyat per Omar de Font, de la quadra Trot es Trenc,  a les regnes del joquei Antoni Frontera amb un temps d’1’16”1. Omar de Font no ha trobat gens de resistència per endur-se’n el Gran Premi d’aquesta tarda. La segona posició ha estat per Oliver CG amb Joan Bauzà i un registre d’1’17”0. En tercer lloc ha quedat Ohkilate Tirety pilotat per Guillem Andreu amb un temps d’1’17”2.

El GP, corregut sobre una distància de 2.150 metres, ha repartit 6.300 euros en premis entre els vuit participants de la final, que s’han  classificat a les sèries prèvies, a les dues primeres curses de la reunió hípica d’avui horabaixa.

●Abans del Gran Premi del Criador dels 5 anys, en el Premi Memorial Ramon Aguiló (quinta carrera), dotat amb 1.500 euros, Sybila de Kor, menat per Joan Antoni Riera, ha guanyat aquesta cursa, sobre una distància de 3.100 metres i reservada a cavalls nacionals de quatre anys.

●La novena carrera, en el Premi Campió de Campions, per a cavalls nacionals de tres anys, sobre una distància de 2.700 metres, ha guanyat el gran favorit, Trébol. El cavall de la quadra Sa Farola II, pilotat per Gabriel Pou, ha creuat la línia de meta amb un temps d’ 1’17”4, i amb un domini total de la prova. La borsa de premis ha estat de 1.500 euros.

Fotos: – Omar de Font, campió del GP del Criador dels 5 anys.

– Sybila de Kor, guanyador del Memorial Ramon Aguiló.

–  Trébol, Campió de Campions.

Clasificaciones 28 noviembre 2010

no se han encontrado imágenes

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com