Carrera de S’indiot 2010

20 diciembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo, Otros Deportes

A pesar de la pluja caiguda durant tot el mat√≠ a Sa Indioteria, s’ha pogut disputar la 22 edici√≥ de la carrera de s’Indiot trofeu Tomeu Verd. En total han estat uns 80 corredors a m√©s de 15 locals del Poble de Sa Indioteria que han estat els que han obert les diferents carreres i el guanyador a estat en Mateu Segu√≠ del Club Ciclista Sa Indioteria. El guanyador de la carrera Open ha estat en Javier Peris (AEG) que s’ha imposat en claritat. (les altres classificacions les teniu en un arxiu adjunt) A l’entrga de Trofeu hi han assistit diferents autoritats amb la pres√®ncia de la batlessa de Palma, la Sra Aina Calvo i el referent del esport del Govern Balear, Don Diego Gonzalez. El guanyador de cada categoria se li ha entregat un indiot viu com a trofeu. La organitzaci√≥ de la prova ha estat controlada en tot moment per part del Club¬†organitzador amb l’ajuda de la policia Local, que a tengut una excelent orgnitzaci√≥ i simplement resanyar una caiguda sense consecu√®ncies

Clasificaciones

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com