Resultats acumulats del bàsquet federat

29 diciembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto, Otros Deportes

Un cop finalitzades quasi bé totes les primeres voltes i totes les fases de classificació per grups especials és un bon moment per presentar l’acumulat de resultats.

Result_acum

Després de 184 partits el Club manté un excel·lent percentatge de Victòries/Derrotes amb un 60% dels partits guanyats.

Fins ara cal destacar que:

– L’equip mini masculí de Sant Alfons ha quedat segon del seu grup de promoció i jugarà la lliga pel Campionat de Mallorca.

– L’equip júnior femení ha quedat classificat per jugar la lliga Especial que pot donar dret a jugar el Campionat de Mallorca.

– Els equips que no han aconseguit la classificació per especial i que a partir de gener jugaran les seves respectives lligues de preferent són: Els tres equips mini femení, el cadet femení, l’infantil masculí Unicmall i el júnior masculí Parc Cafè.

– L’equip Cadet masculí ha quedat imbatut a la seva lliga preferent igual que també han fet el mini masculí Joan Capó.

– L’equip Infantil Masculí Teclasoft.com ha quedat primer de la seva lliga de preferent sols perdent un partit.

– L’equip de primera autonòmica masculina ha quedat enquadrat en el grup de fase de Descens.

– També cal destacar l’excel·lent primera volta dels dos equips d’empreses que actualment ocupen els dos primers llocs de la classificació.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com